Az elektromos autók és járművek mikorra fogják teljesen kiszorítani a mostani környezetszennyező típusokat?
-Ha törvényileg korlátozni fogják mostani környezetszennyező típusú autók használatát.
-Ha elfogy a kőolaj,földgáz,vagy nagyon kevés lesz belőle.
-Ha az elektromos autók olcsóbbak lesznek,vagy legalábbis olyan árba lesznek,mint a hagyományos autók (az utóbbira talán van is rá esély).
Szerintem még legalább olyan 40 évet kell még arra várni,hogy az elektromos autók legyenek többségben.
Az még nagyon naív és irrealis elképzelés,hogy 2030-ra ki legyenek szorulva a benzines/Diesel autók.
De szerintem még 2040-re sem lesznek.kiszorulva,bár addigra már van arra esély hogy a forgalomba lévő autók olyan 40%-a elektromos legyen.
"Az még nagyon naív és irrealis elképzelés,hogy 2030-ra ki legyenek szorulva a benzines/Diesel autók."
Valószínűleg nem hogy a forgalomból kivétel, de még a gyártás sem fog megszűnni addigra. Legfeljebb pár úgymond jóléti országban, Európa, USA, Japán, még talán Kína, Dél-Korea stb., de a világ most fejlődő, elmaradottabb gazdaságú részén esélytelen.
#4:
Ez semmiképpen nem érv az elektromos közlekedés elterjedése ellen.
A szennyezése, főleg élettartamra kalkulálva, sokkal a fosszilis alatti, még fosszilis erőműves árammal is.
#6:
Igen. Illetve globálisan igen, jó 80%, de már nem mindenhol.
Sehol nem is állítottam mást. Tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!