Hajvágó gépben acél téglatestnek súlypont-áthelyezésként szolgál vagy lehet hogy van elektromágneses funkciója is?
Ezen az oldalon a ruszkik szerint csupán "nehezék". Gondolom hogy a tenyérben legyen a súlypont és ne kelljen csuklóból erőt kifejteni. Az oldal közepe fele van 2 kép. Az acél téglatesten van 1 fehér matrica-féleség. Pont a vezeték felett van.
A kábel hibás a végénél. Levágtam 10 centit majd visszaforrsztottam. Nehezék nélkül szerelném össze ha az tényleg csak azért van.
"Made in Hungary" btw
Azért ez nem csak a kézben a súlypontról szól. A penge alternáló mozgása miatti rezgést is csillapítja, sőt, az a fő feladata. Működni fog nélküle is, de lehet, hogy lezsibbasztja a kezed, mire végzel.
Én nem venném ki.
Lehet. Nekem mondjuk volt akkus Philipsem valamikor a 90-es években. Az NiCd akkus volt, az tényleg nem ez a forma.
Azt sem zárnám ki, hogy ez valamikor egy 220 és 110 voltot is tudó utazóborotva háza is volt és ott esetleg egy trafó figyelt. Csak tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!