Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Vitaminok oldasa Vizben?!

Vitaminok oldasa Vizben?!

Figyelt kérdés
Az lenne a kerdesem, hogy mikent tudnam a tabletta formajaban levo vitaminokat vizben szinte teljesen feloldani? Valojaban multivitamin jellegu uditot probalok csinalni (mert ezt a sok kis szrt nem szeretem es nem is Akarom se nasalisan se oralisan fogyasztani)de, mikor feltoltom szensavval es kinyitom a szodagepet... Szensav lofsz sem marad benne de cserebe az osszes lotty is megy a picsaba.... Ha barmi eszetekbe jut, hogy lehetne a sok tablettabol szensavas multivitamint csinalni, nagy kiralysag lenne! 😁

#főzés #vitamin #C, d, a, b, k, d, #Oldas
2021. jan. 28. 14:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha jobban tudsz mindent mindnekinél, miért írtad ki a kérdést? :-O
2021. jan. 28. 16:07
 12/19 A kérdező kommentje:
Mert nem tudok jobban minden mindenkinel! De remletem van itt egy ifijonc kemia zseni aki amugy ertelmes es segitokesz! De csak azok szolnak hozza akik nem tudnak semmit de, ellenben szuper intelligensek!
2021. jan. 28. 16:09
 13/19 anonim ***** válasza:

Akkor pörögj tovább egyedül!

(amúgy anyád lehetnék...)

2021. jan. 28. 16:11
 14/19 anonim ***** válasza:
84%
A DEKA-vitaminok zsírban oldódnak. A C-vitaminról már volt szó. Mi a helyzet a B-vel?
2021. jan. 28. 16:12
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kapni por formájában multivitamint, én azt tennék a vízbe. Gyógyszertárban vagy testépítéssel foglalkozó webshopokban lehet ilyet kapni. Ennél többet én nem foglalkoznék vele.
2021. jan. 28. 16:13
 16/19 A kérdező kommentje:
A B az vizben oldodik, alapvetoen savas kornyezetbe... Ezeknek en mar boven utanna jartam, kaptam egy ertelmes valaszt is Tappancskollegatol... Mostmar aza kerdes, hogy honnan lehet Tiszta vitaminokat beszerezni amit mondjuk pl az elelmiszer iparban hasznalak!
2021. jan. 28. 16:14
 17/19 A kérdező kommentje:
Vajon Kv filteren, a vizben reszlegesen osszekevert lottyot ha atszurom, mennyi vitamin marad fent rajta? 🤣
2021. jan. 28. 16:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Ipari kiszerelésben biztosan lehet kapni - kérdés, meg akarsz-e venni egy 50 kilós zsákkal... :-D
2021. jan. 28. 16:27
 19/19 A kérdező kommentje:
Hat 50 kilot nem biztos 🤣! De mijdent szamitasba veszek...!😂
2021. jan. 28. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!