Mennyi 100%-os narancslében van 50 mg C-vitamin?
Istenem, ennyi hülye embert:D
A végére már visítottam a röhögéstől:D
"A tea olyan meleg lehet, amit már óvatosan el tudsz kortyolni"
Ez már a C-vitaminnak se túl forró? Vagy az aszkorbinsav hőtűrése jobb, mint a C-vitaminé?
Az c-vitamin kb. 60 fokon bomlik le
Aszkorbinsav = c-vitamin
Szerintem egyébként nem jó a béres csepp, akit csak hallottam ismerőst, mindenki abba is hagyta, nagyon haszontalannak gondolják, és szerintem sem túl jó. Inkább vegyél gyógyszertárban kapható aszkorbinsavat(amit vízben kell felkeverni), abból akár 2-4-6000 mg is vehetsz be egy nap, semmi bajod nem lesz kellő folyadékmennyiséggel csak erősíti a szervezeted. az 50 mg semmire sem elég, legalább 60 mg kell hogy ne legyél skorbutos. Szóval aki szerint 50-60 mg elég, az valóban jól tudja csak azt nem hogy mire... Inkább nézz utána hogy milyen, mennyi melyik legjobb vitamint szedd, illetve sok víz + C vitamin!!! nangyon fontos, nézz róla videókat, millió van van a neten, nem vagyok lenkei fanatista de nagyon jó amiket ő mesél! érdemes végighallgatni.
(És ez senki ellen nem szólt,csak jó vélemény)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!