A brit embereknél az érzelmek hiánya a napfény és D vitamin hiánnyal magyarázható?
Biztos aki már járt/élt Angliában feltűnt, hogy nem vagy csak nagyon kevés érzelmet lehet az emberekben felfedezni, kicsit olyan szociopata/ pszichopata beütésű a társadalmuk.
Ennek köze lehet a D vitamin hiányhoz, mivel az érzelmek kialakulásában fontos szerepet játszik a D vitamin?
"az érzelmek kialakulásában fontos szerepet játszik a D vitamin"
Mármint a magzati fejlődés során? Ha ez igaz, akkor is sok más hiánybetegségnek kellene lennie, ennél súlyosabbaknak. A D-vitamin hiányhoz sokféle hiánybetegség társulhat.
Nem a szezonális depresszióval kevered?
De a britek amúgysem az egészséges, megnyerő külsőről híresek. Sokaknak a viselkedése is elég furcsa, bogaras.
Így akár az általad említett hiány-betegségek is jelen lehetnek, az érzelmi alulfejlettség mellett.
"Biztos aki már járt/élt Angliában feltűnt, hogy nem vagy csak nagyon kevés érzelmet lehet az emberekben felfedezni, kicsit olyan szociopata/ pszichopata beütésű a társadalmuk."
Ezt nem tapasztaltam sem én, sem az ismeröseim, nem lehet, hogy a hiba benned van és te látsz valamit rosszul?
3
Nem csak az én véleményem, ez egybehangzó vélemény az angolokról világszerte. Most kár lenne ezen vitatkozni. Olvasgass kicsit külföldi fórumokat, véleményeket.
4
Az, hogy mosolyognak még semmit nem jelent. Van egy szigorú etikett amit minden angol követ, de egyébként nincs semmi érzelmi tartalma a dolognak, csak kötelező szabályok.
"Van egy szigorú etikett amit minden angol követ, de egyébként nincs semmi érzelmi tartalma a dolognak, csak kötelező szabályok."
És mi köze a szigorú etikettnek ahhoz, hogy milyen érzelmeik vannak az azt követő embereknek?
"egybehangzó vélemény az angolokról világszerte. Most kár lenne ezen vitatkozni."
Szerintem se menj bele egy ilyen vitába. :))
Uramisten!... Szociopata, meg pszichopata! Azt sem tudod, hogy mit jelent!
Az angolokra max. azt lehetne mondani, hogy kissé távolságtartó és maguknak való emberek és erős az önkontrolljuk, illetve sok köztük a flegmatikus karakter.
Nem elég, hogy ma nincs olyan ember, hogy brit, de hogy nincsenek érzelmeik?! Olvastál te valaha bármilyen klasszikus angol irodalmat? Mesét? Shakespeare-t?
Rendkívül mély érzelemviláguk van, és nagyon mély érzelmeik - ellentétben egy ostoba és felszínes, hisztériás magyarral.
A vitaminoknak és a napfénynek ehhez semmi köze. Az érzelmek egyrészt a veleszületett karakter, másrészt a neveltetés eredménye. A D vitamin hiánya nem érzelemproblémákat, hanem pl. angolkórt és egyéb csontrendszeri fejlődi gondokat okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!