A brit embereknél az érzelmek hiánya a napfény és D vitamin hiánnyal magyarázható?
Biztos aki már járt/élt Angliában feltűnt, hogy nem vagy csak nagyon kevés érzelmet lehet az emberekben felfedezni, kicsit olyan szociopata/ pszichopata beütésű a társadalmuk.
Ennek köze lehet a D vitamin hiányhoz, mivel az érzelmek kialakulásában fontos szerepet játszik a D vitamin?
6
Nem igaz. Más népek több napfényhez jutnak, a britek azért mert szigetország magas páratartalommal.
Akkor nézz utána, hogy pl a skandináv államokban mennyi napsütés van - föleg ahol fél évig nem jön fel a Nap.
Emellett, ha te ennyire negatív dolgokat tapasztalsz, akkor az azért lehet, mert TE nem vagy képes úgy viselkedni, ahogy ott (meg máshol is) normális!
"egybehangzó vélemény az angolokról világszerte. Most kár lenne ezen vitatkozni."
Az a gond ezzel az "érveléseddel", hogy ez nem igaz!
14
Akkor biztos nem tudok olvasni.
Meg nem vak is és süket is vagyok ha 8 év alatt ennyire félreértelmeztem azt amit láttam.
"Meg nem vak is és süket is vagyok ha 8 év alatt ennyire félreértelmeztem azt amit láttam."
Már megbocsáss kérlek, de eddig ez az első értelmesnek tűnő mondatod.
Oké
Akkor most megyek és lehülyézek mindenkit más fórumokon, mert itt a GYIK-on bemondták a tutit.
1. Vittél magaddal egy olyan stílust, amit ők nem szoktak meg. Te nem látsz semmi kivetnivalót benne/észre sem veszed, de nekik feltűnik.
2. Egy szociopata vagy, aki kiment külföldre, és nem tud beilleszkedni és másban látja a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!