A mai csillagászatban hány százaléknyi olyan dolog lehet, amit bizonyítottnak tekintünk, majd 10-20 év múlva ezt meg fogjuk cáfolni?
#10: Álljon meg a fáklyásmenet.
Először elkezdesz filozofálni azon, hogy nem tudjuk mérni az időt. Amikor megkapod a választ, hogy de, akkor arra hivatkozol, hogy minden mértékegységünk absztrakció, nem maga a fizikai mennyiség, ezért nem hiteles (ez sem igaz).
Aztán felhozol példának egy szubjektív, nem ISO mértékegységet, aminek köze nincs a jelen fizikai kérdéshez.
Kicsit szedd rendbe magadban a véleményedet, mert a logikai érvrendszerében vannak lukak rendesen.
Jelenleg a csillagászatban ami nincs teljesen bizonyítva, azt veheted körülbelülinek.
Mondjuk egy csillag vagy galaxis távolsága... lehet benne akár 10-20% hiba is.
A Candelát nem kifejezetten állításom alátámasztására írtam, csak mint érdekességet.
Engem nyugodtan le lehet cseszni bármiért, de a szomszéd topicban ahhoz a csiszoló géphez hogy jön az autó motorja, nem igaz ?
Lecseszel ugyanazért, amit ott elkövetsz.
"Engem nyugodtan le lehet cseszni bármiért, de a szomszéd topicban ahhoz a csiszoló géphez hogy jön az autó motorja, nem igaz ?
Lecseszel ugyanazért, amit ott elkövetsz."
Látod, ez a baj, nincs érvelési rendszered, logikád. Ott is kiderült, meg is adtam az okát ott is, miért nincs igazad, de most mégis arra hivatkozol.
Egyébként meg ott konkrétan te fikáztad le a válaszom, úgyhogy nekem kéne megsértődnöm. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!