Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez velem? Miért nincs még senkim? Többi lent 17/L
Figyelt kérdés
Lassan 18 leszek és még nem volt egy barátom kapcsolatom se. A legtöbb velem egykorú már a sokadik kapcsolatát éli de nekem még egy sem volt.
Vannak fiúk akik nekem tetszenek, de ők nem vesznek engem eszre vagy nem tudom.
Nem dohányzom, nem iszok, nem járok hétvégenként bulizni.
Sportos alkatom van, magas vagyok (178 cm).
Nem tudom mi lehet a baj?
L/17
2019. júl. 14. 13:57
11/12 anonim válasza:
Egyrészt rossz ezt mondani, de a cigi és a pia azért rendesen eszkalálja a dolgokat. Azért ne kezdd el, nem ér annyit.
A magasság lehet, hogy hátrány, de ugyanakkora előny is.
Valószínűleg annyi, hogy nem veteted észre magad azokkal akit keresel. Jönni fog az, lánynál rendesen pozitívum, ha sokáig vár.
12/12 anonim válasza:
Én olyan lányokat keresek mint te, de nem találok. 19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!