Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem fura hogy nincs jelenleg senkim?
Hogy mennek a lányok a pénzre? Ezt sose értettem. 18 évesen, tanulnak készülnek az érettségire, és normális életet élnek. Mégis, mit csinálnak? Meghivatjak magukat fagyira? Nem fizetik ki a piát? 18 évesen mégis mit akarnak tőled? Hogy majd veszel nekik gyémántot?
Mit értesz ez alatt?
18l
keress fel egy dokit mert bipoláris vagy xd
seroquel majd segít
Először is hagyd magad mögött a nulla élettapasztalattal a világról alkotott elvont elméleteid, az kezdésnek jó lesz.
Másodszor pedig a lányok mindenhol ott vannak, ahol látod őket, kivéve, ha látássérült vagy, vagy ilyesmi, mert akkor ott is, ahol nem.
Ha sírhatnékod van, mert nincs barátnőd, akkor inkább ránts rá még egy pár évig valami szerepjátékos karakterre.
Ha valahogy elkezdtél férfi jelleget ölteni a fiúcskából, akkor gyűjts lány ismerősöket, akikkel élőben vagy chat-en (ma már tök8) napi szinten beszéltek.
Egy bizonyos idő után innen kezdődhet az ismerkedés, elhívás, elmászkálás, stb.
Vannak lány ismerőseim igen, velük nagyon jól el tudok beszélgetni bármiről. Igen tudom vannak normális lányok vagyis ha valaki félreértette elnézést. Csak ugye a környékemen azt tapasztalom, hogy ugye összejön valakivel de utánna ugye dobja az illető mivel neki csak 1 alkalomra kellett vagy valami.. ez egyik lány ismerősömmel pont megtörtént, meg is kérdezte miért nincs barátnőm, mivel tök jó fej vagyok meg minden.
1. Válaszoló: nem azok nem zavarnak akik meghivatják magukat egy fagyira vagy bármire arra szivesen meghívom, én azokra értem akiknek az számít, hogy milyen kocsid van milyen ruháid vannak meg minden... tudom vannak kivételek ezt tiszteletben is tartom 😀
#3-as igazat szólt. Tele vagy sztereotípiákkal. És a szerelemfelfogásod mintha hiánypótlásra utalna.
Amúgy ne foglalkozz mások tapasztalataival és életével!
Tudod a nők erőforrásokat akarnak. Kocsi és ház. Evolúciós-civilizációs jelei, hogy majd eltartod őt és a gyerekeit. Az érvényesülésért folytatott harc miatt keseregni nem érdemes, felvenni a kesztyűt annál inkább. Ha van mit enned és van fedél a fejed fölött, akkor az a következő lépcsőfok, hogy társaságot akarsz. Ha meg akarsz, akkor azért tenni kell. Ha jó fej vagy, akkor meg nincs is okod a sírhatnékra, majd lesz valakid. A szingliség kultuszát éljük annak +/- hatásaival. Ha neked ez nem kell, keress hasonlókat, akik ugyanígy vannak ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!