Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan törődjek bele, hogy nem lesz senkim?
Kicsit furán hangzik a kérdés, de tudom, hogy sosem fogok kelleni senkinek.
És nem arrol van szó, hogy erőltetni szeretném mert nem, csak néha eszembe jut, hogy eddig sem volt senkim ezutan sem lesz.
De talan nem is akarok.
Csak olykor kicsit rosz érzés, hogy tőlem fiatalabbak is boldog parkapcsolatban élnek én meg semmi.
Hogy fogadhatnám ezt el? 16/L
Sok tini problémája... 16 éves vagy. Épp csak beléptél abba a korba, amikor normálisan kezdenek el randizni a lányok. Illetve előbb furán veszi ki magát.
Ha azt vesszük, akkor az életed alig kis részét élted csak le, még semmit se láttál a világból.
Azért mert most nincs, nem jelenti azt, hogy később se lesz.
Nekem 17évesen lett az első komoly kapcsolatom, az egyik barátnőmnek 21!
Ne gondolj hülyeségeket, csak érezd jól magad. Azért mert a suliba nem találkoztál olyan emberrel, nem jelent semmit. Más közegekbe is kell mozogni.
Másrészt azért mert valaki fiatalabbként úgy néz ki, hogy boldog, még nem biztos, hogy tényleg így is van.
Ne szomorkodj. Ide most az jutott eszembe; hogy "Híd sem vagy, szedd össze magadat". ez vmi Geszti-dalból van. Na, egyébként van, hogy valamit úgy kapsz meg , valamihez úgy jutsz hozzá, hogy lemondasz róla, nem ragaszkodsz hozzá görcsösen. Van,amit úgy kapsz meg , hogy méltónak érzed magad rá; pl arra, hogy legyen párod; meg még pl van olyan, hogy kérd az Univerzumtól, vagy Istentől, és megadatik. Ezt a 3 verziót hallottam; nem tudom,melyik a leg hatásosabb. Meg egyébként csak mindig készen kell állni, hogy megérkezzen az adott illető. Tehát mindig ha látják, hogy nem gyötrődsz belül, hanem ragyogsz; és jó a kisugárzásod; és jól érzed magad a bőrödben.
Most nincs barátod? Továbbra se lesz. Akkor mi van? Eddig is barát/pár nélkül éltél; tehát nem fog változni semmi. Fogadd el a helyzetedet; és ne gyötrődj, ne töprengj rajta; és akkor már lehet, hogy meg is szűnik ez a helyzet; mert értelmetlen lesz a létezésben, hogy magányos legyél. De még amúgy egyébként ennyi idősen nem vagy semmivel elkésve; meg még amúgy különbenis lehet, hogy az életed ezen szakaszában pont ezt akartad megtapasztalni; a magányt, az egyedüllétet; kicsit talán az elhagyatottságot is. Tehát ne aggójál. Ha kedves vagy; és ápolt, szerintem találni fogsz majd valakit. Lehet, hogy aki majd a te párod lesz; most ő is így valahol a Nagyvilágban gyötrődik. De majd amikor eljön annak az ideje, a sors összehoz benneteket. Ne görcsöljél rá, ne görcsölj emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!