Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez velem? Miért nincs még senkim? Többi lent 17/L
Lassan 18 leszek és még nem volt egy barátom kapcsolatom se. A legtöbb velem egykorú már a sokadik kapcsolatát éli de nekem még egy sem volt.
Vannak fiúk akik nekem tetszenek, de ők nem vesznek engem eszre vagy nem tudom.
Nem dohányzom, nem iszok, nem járok hétvégenként bulizni.
Sportos alkatom van, magas vagyok (178 cm).
Nem tudom mi lehet a baj?
L/17
Nincs veled egyáltalán semmi baj :)
Csak azért nem vesznek észre mert nem teszed az agyad meg nem pakolod ki amid van meg nem vagy minden hétvégén részeg....de az ilyenekkel ne is foglalkozz ;)
Lesz olyan fiú aki így fog szeretni ahogy vagy :)
Én már 19 vagyok de még nekem sem volt kapcsolatom
F
Az a baj, hogy amíg nem tudsz olyan dolgokhoz hozzászólni mint az Agadiri krízis, nem is lesz fiúd
18/f
Hát ha nem jársz sehova akkor az lehet hátrány. Én is ritkán járok bulizni, de amikor elmegyek haverokkal akkor jönnek a csajok rendesen. Nyilván bebaxva nekik is könnyebb, viszont én nem igazán engedem őket közel, mert nem is ismerem őket. Aztán akik facen, instán írnak azokkal szoktam beszélgetni, de eddig minden esetben kihalt a kommunikáció kettőnk közt. Szóval ja.. nem olyan egyszerű, nekem sem volt még kapcsolatom pedig elvileg helyes vagyok az elmondásuk alapján. Viszont én komoly kapcsolatra megyek, nem egyéjszakásra egy alkalmi 14-16 éves ribizlivel. Persze néha azt is beválalnám, de az még nem jött össze.
17f
Én is komoly kapcsolatra vágyok.
Nekem nem kell egy éjszakára senki sem
Hagyjuk ezt a "nem jött el a te időd, várok az igazira"
Ha vár, azt veszi észre hogy egyedül hal meg 80 évesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!