Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek velem van a baj? Miért nem volt még senkim?
17/lány vagyok.
Már minden ilyen idős osztálytársamnak volt barátja, valakinek több is.
Sőt az unoka hugomnak (15) már van pasija, és folyton ezzel csesztet.
Lehet azért nem volt még barátom mert strébernek tartanak? Sokat tanulok mert állatorvos szeretnék lenni.
Vannak barátaim, nem vagyok magányos tipus, de kicsit visszahúzódó vagyok, és nem. szeretek bulizni vaagy nagy tömegbe lenni.
A fiu osztálytársaimmal is jóba vagyok. Vannak akikekel barátok is vagyunk, de nem legjobb barátok.
Nekem még itt nem volt olyan akibe ténylegesen szerelmes lettem, de voltak olyanok akik meg. meg tetszettek.
Belém nem hiszem hogy voltak szerelmesek, vannak sokkal jobb csajok az évfolyamon és följebb és lejebb is.
Szerintetek?
Biztosan nagyok az elvárásaid, gondolom neked is a végzős, mindenkivel szórakozó majmok a crushjaid, viszont ők téged észre sem vesznek. Ez mindenhol így van.
Nyugi, majd lesz egy srác, akinek te hátrébb voltál a listáján, de akkorra már mindkettőtöknek mindegy, csak legyen alattatok... Sok sikert!
Nem a végzősök jönnek be. Inkább az évfolyamból.
Amúgy köszönöm
Hidd el, tenyleg nem jó siettetni. Nekem is nehezen jott ossze, 20 eves voltam, amikor eloszor lett baratom. Sajnos annyira ki voltam mar ehezve a szeretetre, hogy pont egy nem megfelelovel jottem ossze, aztan szerelmes lettem es nagyon fajt amikor szakitott velem. Aztan eltelt hosszu ido megint lett baratom. Es szinten csalodas volt. Most mar ugy vagyok vele, hogy barmennyire szeretetehes vagyok, kivarom a megfelelot :)
24/L
Inkább a hazudós idétlenekkel ne foglalkozzon, mint amilyen te vagy, kedves válaszoló. :)
Ha végképp senki nem érdeklődik irántad, ajánlom, hogy mondjuk fb-n irj rá, és nem szükséges elhúznod, pár mondat után rátérhetsz, hogy tetszik neked.
Velem ez volt, mondjuk én nem éltem vele, mert nem tetszett a lány annyira.
De nem is hoztuk szóba ezt, mintha meg sem történt volna.
Egy ideig láthatóan rosszul érezte magát előttem.
Pedig nem volt rá oka, én nem ítéltem el.
A magadról leírtak alapján nem olyan srácok tetszhetnek neked, akik rosszul reagálnának ilyesmire.
Bíztatásképp írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!