Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek velem van a baj?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek velem van a baj? Miért nem volt még senkim?

Figyelt kérdés

17/lány vagyok.

Már minden ilyen idős osztálytársamnak volt barátja, valakinek több is.

Sőt az unoka hugomnak (15) már van pasija, és folyton ezzel csesztet.

Lehet azért nem volt még barátom mert strébernek tartanak? Sokat tanulok mert állatorvos szeretnék lenni.

Vannak barátaim, nem vagyok magányos tipus, de kicsit visszahúzódó vagyok, és nem. szeretek bulizni vaagy nagy tömegbe lenni.

A fiu osztálytársaimmal is jóba vagyok. Vannak akikekel barátok is vagyunk, de nem legjobb barátok.

Nekem még itt nem volt olyan akibe ténylegesen szerelmes lettem, de voltak olyanok akik meg. meg tetszettek.

Belém nem hiszem hogy voltak szerelmesek, vannak sokkal jobb csajok az évfolyamon és följebb és lejebb is.

Szerintetek?

2019. jún. 27. 19:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Veled
2019. jún. 28. 07:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Átérzem a helyzeted, ugyan ez van velem is, mondjuk engem leginkább a külsőm miatt utasítanak el.
2019. jún. 28. 08:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Engedd el ezt a problémát. Tanulj, szórakozz, találkozz a barátaiddal. Ha nem görcsölsz ezen, sokkal hamarabb lesz fiúd, mint gondolnád, arról nem is beszélve, hogy ha nem ezen jár folyton az agyad, sokkal józanabbul tudod megítélni a jelentkezőt is.
2019. jún. 28. 17:09
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem kattogok ezen folyton, sőt ritkán jut eszembe ez a dolog.

Csak akkor jut eszembe ha valameik osztákytársam és a párja épp pl. egymás kezét fogják, vgy ölelkeznek, vagy puszilkodnak stb.

Köszönöm szépen a válaszokat és a sok biztatást, segítséget.

Sok szerencsét mindenkinek aki ilyen cipőbe jár.

2019. jún. 29. 20:44
 15/16 anonim válasza:

Egy egyszerű válasz:

Nem vagy olyan büdös r*ngyó, mint a legtöbb mostani lány.

Az ezekhez hasonlóknak csak alkalmi illetve hulladék kapcsolataik vannak.

Nyugodj meg, egyszer majd rátalálsz az igazira, aki pont olyannak szeret, amilyen vagy.

A többiek véleményét meg sz*rd le, te formálod az életedet, nem pedig mások.

Szerény véleményem szerint abszolút undorító, hogy a többségnek már 12-15 éves korában is van szeretője...

Egyébként elég rövid idő alatt hozzá lehet szokni a magányhoz

2019. júl. 17. 23:46
 16/16 anonim válasza:

Egyébként meg ha nagyon vágysz egy kapcsolatra, akkor az edzőterem javíthatja az esélyeidet.

(Végül is a férfiak a kerek fenékre buknak)

2019. júl. 17. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!