Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai lányoknak már csak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányoknak már csak a külső és a pénz számít?

Figyelt kérdés
2019. febr. 26. 15:15
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A szebb lanyt nem arra ertettem, hogy havi fel milliót költsön magára, szépség nem ezen mulik. Attól meg lehet igényes megjelenésű.
2019. márc. 2. 14:33
 22/36 anonim válasza:
64%

Ezt írtam le. Az igényes megjelenés árát. Nem volt benne semmi extra probléma, pl. nehezen múló tini kori bőrproblémák, genetikailag gyenge körmök, hízásra hajlam, tartás nèlküli haj vagy idő előtti (pl 18 évesen!!! kezdődő ) őszülés, étel- vagy vegyszer allergia, nem volt benne orr-, mell- vagy deréktáji plasztika sem, és nem volt benne speckó kezelést igénylő erős szőrzet sem (merthogy a szèp, erős, dús hajjal az is együtt jár ám!), és síelni sem mentünk el, vagy a hosszú hétvégéken wellness-elni, hanem csak nyaralni. És nem egy negyvenes nő költségeiről beszéltem (hajfestés-igazítása kéthetente, kollagén, speckó krémek, sok smink, körmös hetente, kozmetikus havonta, alakformáló ruhák, speckó cipő az időközben beszerzett sérülések miatt, jobb ruhák, jobb kiegészítők, esetleg masszőr, nyaralás teljes ellátással), hanem egy huszonosról. Tényleg ennyibe kerül a csajoktól elvárt jó megjelenés. Sokkal többe, mint ami a fiúkra vonatkozik. És sokkal többe, mint amit egy tizen- huszonéves srác erről gondol. Továbbá ezek vidéki árak voltak... De nézhetünk mást is: a te alsóneműd (alsónadrág + zokni) “pont megfelelő” 1000ft/nap áron. Ugyanez a csajoknál (harisnya + bugyi + melltartó) ugyanebben a kategóriában 3000ft/nap. A női lét a társadalmilag elvárt szinten ennyivel kerül többe a férfi-létnél, közben meg a női kereseti lehetőségek bőven alatta vannak a srácokénak. Egy csaj (leendő nő) nem teheti meg, hogy ne költsön ezekre. Szerintem inkább fogadd el, hogy ha büszke akarsz lenni a csajod megjelenésére, kénytelen leszel beszállni a költségeibe, vagy nem lesz sokáig a te csajod, vagy nem sokáig marad mutogatásra èrdemes mértékben csinos.

Nekem sem tetszik ez a világ. De ez van. :(

(Nem bántani szerettelek volna a válaszommal, csak megmutatni a jelenség hátterében meghúzódó okokat.)

2019. márc. 3. 07:53
 23/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kielégítő választ kaptam. Én is tisztában vagyok vele, hogy egy fiúnak/férfinak biztosítania kell egy stabil anyagi hátteret a párja és a családja számára függetlenül attól, hogy az adott hölgy milyen külsejű. Átlagos anyagi szinten élek nem nélkülözök én sem, illetve odafigyelek a külsőmre, és rendszeresen eljárok sportolni is. Igen ez egy ilyen világ, nincs is ezzel baj, csak sokszor elveszi a kedvem a parkereséstől, illetve az önbizalmamat is.
2019. márc. 3. 10:20
 24/36 anonim ***** válasza:
73%

Ugyan hagyd már ezt a 10/10-es srácot. Ha egy fokkal szebb vagy, mint az ördög és van annyi pénzed, hogy ne lógjon ki a segged a gatyából, annyi jó csajod lehet, amennyit csak szeretnél.

Ha nem hiszel ebben, akkor Te is csak a sült galambot várod. Jó csaj kell? - tegyél érte! Érdemeld ki! Tanulj meg szeretni és hogy azt hogy kell kifejezni. Egyáltalán tudd felismerni, hogy mitől "jó " egy Nő. Legyen sármod! Légy férfi! Ne egy picsogó hülyegyerek, aki neten sír, hogy nem állnak vele szóba a jó csajok.

2019. márc. 4. 08:34
 25/36 anonim válasza:
51%

Ha hosszútávra tervez a nő akkor anyagiak,befolyás,kapcsolatok

Ha kalandot akar akkor külső és ápoltság(ja és még valami)

2019. márc. 4. 10:40
 26/36 anonim ***** válasza:
68%

Az a nagy helyzet, hogy ezek az anyagi dolgok csak idétlen csajoknál és lúzer tacskógyerekeknél szokott téma lenni. A jó csaj eleve ott kezdődik, hogy önálló, van saját agititása és baromira leszarja, hogy neked mennyi pénzed van. Mindegy hova jársz el dolgozni, csak tartsd el Te is saját magad, és legyél mellette, mikor szüksége van rád. A többi rohadtul nem számít.

Van fogalmad arról, hogy mennyi 30-as, 40-es feleség van, aki mindent megkap a jól kereső, sokszor hetekig távol maradó férjétől és mégis boldogtalan? Boldogtalan, mert az anyagi javak ellenére mindennnél jobban vágyik arra, hogy valaki szeresse, megölelje, hogy valakihez hozzábújhasson, vagy legalább jól megrakja alkalmanként.

Szóval kitörölheted Te a pénzeddel, ha nem értesz a női lélekhez. Hiába a jó autó, a nagy ház, az arany, a gyémánt, stb... Az igazi boldogságot nem tudod vele neki megadni soha.

2019. márc. 4. 12:43
 27/36 A kérdező kommentje:
Próbálok majd változtatni a hozzáállásomon, csak nem egyszerű jó pár negatív élmény után.
2019. márc. 4. 19:56
 28/36 anonim ***** válasza:

A külső mindig relatív, mindenkinek más az ideálja. Az egyik lánynak a vékony, magas világos hajú srácok jönnek be, a másiknak pedig az alacsony kissé duci srácok. Ez változó, de ahogy mondani is szokták a "Külső megfog, belső megtart".

Párkapcsolatban mindig is fontos lesz a külső megjelenés és az hogy a másik fél vonzódjon a tested iránt is.

Viszont - Ha a mai lányok alatt a 16-17-18 éves korosztályt érted akkor van még egy fontos szempont is. Többnyire az ilyen párkapcsolatok "trófaeként" működnek. De ez néhány felnőtt férfinál is így van, a tökéletes és gyönyörű barátnőjüket státuszszimbólumként használják, ezzel azt sugallva a többieknek hogy "Na ezt nézd, nekem még egy ilyen Istennőt is sikerült megtartanom magam mellett".

Én mondjuk már nem egyszer megkaptam az emberektől hogy nem hozzám való a párom. Ránéznek, udvarias mosolygás de amikor ketten vagyunk csak lesütött szemmel odalibbennek mellém és halkan közlik velem hogy "Hát Te ennél jobbat is érdemelném, nem is értem a döntésed...". Az egyik ilyen egy nálam jóval idősebb hapsi volt, így láthatóan ő is leragadt ennél.

De sajnos az ilyen aranyásó-libákat is nehéz kikerülni sokszor. Ismerősöm egy nagyjából középkorú egyedülálló családanya, gyermekei már mind felnőttkorúak, de vele vannak. Három házasságon ment túl, háromból kettőnél a férj elhunyt. Természetesen a drágaság vitte a férje teljes vagyonát, vagy csak próbálta. Legutóbbi alkalommal is így történt, akkor egy haldokló idős urat használt ki, és utolsó pillanataiban is azon ügyködött hogy kiforgassa a vagyonából.

Undorító nőszemély, és sajnos rajta kívül lefogadom hogy sok az ilyen nő, akit ilyen szinten csak az anyagaiak irányítanak. De! Ő sosem szerette egyik férjét sem, csak a pénz kellett neki - Ez így sosem volt boldog párkapcsolat egyik fél részéről sem. Amint meglátod hogy az adott lány, vagy nő túlságosan érdekelt az anyagi háttered után menekülni kell, de jó messzire.

Megértem hogy sok csalódás élt az életben, de azt sosem szabad elfelejteni hogy mindig lesz a világon olyan lány/nő akinek Te vagy a legszebb, és vonzódik irántad.

2019. márc. 5. 09:29
 29/36 anonim ***** válasza:
nem
2019. márc. 5. 09:54
 30/36 eszes0613 válasza:
Sok lánynak számítanak a belső értékek is, pl:bőrülès, sztereó, stb....
2019. márc. 6. 03:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!