Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányoknak már csak a külső és a pénz számít?
Van akinek igen, van akinek nem. Emberfüggő, minden lánynak más az igényei. Keress olyan lányokat magad körül, ahol nem foglalkoznak a pénzzel hogy van- e, van- e kocsi stb. Léteznek nem plázacicák, csak ultra ritka, azokat talán nem is lehet látni szerintem.
22F
Tiszt. Kivételnek
De én is ezt tapasztalom.
“A kérdező kommentje:
Sajnos nekem ez a tapasztalatom, ha nem 10/10-es a srác, akkor már szinte szóba sem állnak vele a szebb lányok és akkor teljesen lényegtelen, hogy amugy meg jófej és kedves...stb“
A “szebb lányok”... és ha kicsit teltebb? Ha nem elég dús a haja? Ha nem elég nagy a cicije? Ha nem elég kemény a feneke? Azért lásd be, te sem a kedvességre, a belső értékekre vagy a jó kapcsolatra hajtasz, hanem a küldőségekre, hát ne csodálkozz a túl magas ribi-faktoron. 😁
Tudod: a jobb csajok “fenntartása költséges, kell hozzá egy zöldséges”. 😁
19 vagyok. Számoljunk picit. A “szebb” jelző a következő tételekből áll össze a 20+-os korban minden egyes hónapban: frizura 5E, smink-kozmetikus-illat-egyéb pipere 10E, köröm 10E, kondibérlet 10E, szoli 5E, egészséges kaják 10E, némi buli faktor 20E, öltözködés 10E - ennél kevesebből nem lehet kihozni a megfelelő megjelenést. Ezen túl lakni is kell valahol, közlekedni is, van kommunikációs költség is, néha jó lenne elmenni nyaralni is - szerinted ezt ki fizeti ki? Ha a csaj keresi meg ezt a pénzt, hát esze ágában sincs egy jóképű, talàn kedves, de gazdaságilag lúzer sráccal kezdeni. Ha viszont ő nem tudja előteremteni a szüksèges “hátteret”, akkor két lehetősége marad: vagy pènzes pasira hajt, vagy kicsúszik a figyelemre érdemes csajok köréből, és már te sem vennéd őt észre.
Döntsd el, mit akarsz, de ne ítélkezz. Ez az anyagiasság háttere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!