Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai lányoknak már csak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányoknak már csak a külső és a pénz számít?

Figyelt kérdés
2019. febr. 26. 15:15
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
71%
Ez nagyon nem igaz. Tök jó, hogy mindenki általánosít... Ez max a r**anc lányokra igaz 18/l
2019. febr. 26. 17:00
 12/36 A kérdező kommentje:
A kérdéstől függetlenül nem arról van szó, hogy csóró vagyok és csúnya. Nem szerettem volna általánosítani sem, vannak kivételek nyilván, csak sajnos engem most elkerülnek vagy tényleg én keresek rossz helyen.
2019. febr. 26. 18:47
 13/36 anonim ***** válasza:
83%
Tinikorban ha van 2 liter tabis borra meg 1 kolára pénzed hétvégente az bőven elég.
2019. febr. 26. 20:19
 14/36 anonim ***** válasza:
71%
Baromság a penz. Ribiknek is elég hohy a ruháid kinézzenek valahogy és ennyi. Viszont a külső ebben a kamaszkorban kb a legfontosabb. Lehetsz csoro, ha k@rva jol nezel ki, úgy is megtudod őket dugni. De ezzel nincs is probléma. Mindig is számított a kulso, ennyi. Kapcsolathoz szexualis vonzalom is kell.
2019. febr. 27. 01:15
 15/36 anonim ***** válasza:
55%
Nem értem miért ilyen, meg olyan, akinek a pénz számít! Ne felejtsétek már el, hogy az alapállás az, hogy a férfi eltartja a családot, akkor hogy ne számítana a pénz, megmondanátok? A lányoknak is megjött már az eszük. Mert marha kényelmes, hogy ők dolgoznak munkahelyen, otthon is, na meg kívánatos, szép is legyen. Ti meg hazamentek, TV, sörözés, vagy épp a haverokkal sörözés. Szedjétek már össze magatokat, és legyetek FÉRFIAK!
2019. febr. 28. 06:58
 16/36 anonim ***** válasza:
77%

Van akinek igen, van akinek nem. Emberfüggő, minden lánynak más az igényei. Keress olyan lányokat magad körül, ahol nem foglalkoznak a pénzzel hogy van- e, van- e kocsi stb. Léteznek nem plázacicák, csak ultra ritka, azokat talán nem is lehet látni szerintem.

22F

2019. febr. 28. 07:54
 17/36 anonim ***** válasza:
66%

Tiszt. Kivételnek

De én is ezt tapasztalom.

2019. febr. 28. 07:55
 18/36 anonim ***** válasza:
62%
#16-os #17-es-ek voltam.
2019. febr. 28. 07:56
 19/36 anonim válasza:
60%

“A kérdező kommentje:

Sajnos nekem ez a tapasztalatom, ha nem 10/10-es a srác, akkor már szinte szóba sem állnak vele a szebb lányok és akkor teljesen lényegtelen, hogy amugy meg jófej és kedves...stb“

A “szebb lányok”... és ha kicsit teltebb? Ha nem elég dús a haja? Ha nem elég nagy a cicije? Ha nem elég kemény a feneke? Azért lásd be, te sem a kedvességre, a belső értékekre vagy a jó kapcsolatra hajtasz, hanem a küldőségekre, hát ne csodálkozz a túl magas ribi-faktoron. 😁

Tudod: a jobb csajok “fenntartása költséges, kell hozzá egy zöldséges”. 😁

2019. márc. 2. 08:46
 20/36 anonim válasza:
68%

19 vagyok. Számoljunk picit. A “szebb” jelző a következő tételekből áll össze a 20+-os korban minden egyes hónapban: frizura 5E, smink-kozmetikus-illat-egyéb pipere 10E, köröm 10E, kondibérlet 10E, szoli 5E, egészséges kaják 10E, némi buli faktor 20E, öltözködés 10E - ennél kevesebből nem lehet kihozni a megfelelő megjelenést. Ezen túl lakni is kell valahol, közlekedni is, van kommunikációs költség is, néha jó lenne elmenni nyaralni is - szerinted ezt ki fizeti ki? Ha a csaj keresi meg ezt a pénzt, hát esze ágában sincs egy jóképű, talàn kedves, de gazdaságilag lúzer sráccal kezdeni. Ha viszont ő nem tudja előteremteni a szüksèges “hátteret”, akkor két lehetősége marad: vagy pènzes pasira hajt, vagy kicsúszik a figyelemre érdemes csajok köréből, és már te sem vennéd őt észre.

Döntsd el, mit akarsz, de ne ítélkezz. Ez az anyagiasság háttere.

2019. márc. 2. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!