Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Clíffe kérdése:
Miért lényeges a pénz és a külsö? A többi meg nem.
Figyelt kérdés
Először is arra lennék kiváncsi, hogy a mai világban,főként a lányoknál miért lényeges a külső? Tegyük fel együtt éltek valakivel, a külsö változik, akkor otthagyjátok a barátotokat és kerestek helyette mást? A kérdés ennyi: Miért a külsö a lényeg egy kapcsolatban? És miért bunkók a mai lányok? Miért cirkuszolnak, ha emiatt nem lesz normális kapcsolatuk? A pénz nem boldogít. Hiába jössz össze egy szép lánnyal/fiuval, ha belül sötét mint az éjjszaka. Várom a válaszokat. Második kérdés pedig: Mi a lényeg? milyen legyen például egy fiú?2018. máj. 2. 18:20
1/6 anonim válasza:
Mert a fiuk sosem szakitanak azert egy lannyal, mert elhizott picit :)
2/6 A kérdező kommentje:
Eddig oké. De ha mondjuk egy srác vékonyabb fajta. Akkor miért nézik le, főként ha nem ismerik?
2018. máj. 2. 18:22
3/6 Ridamov válasza:
Nekem az a véleményem hogy külső belső egyaránt számít a pénz meg le van szarva csak ne élősködjön a más pénzén. A külsőt úgy értem hogy nyilván aki nem tetszik azzal nem fogsz járni de mivel szereted (márha nem kihasználod [lányra értem]) akkor külsőleges változás... hát az nem egy ok hogy szakítson
4/6 anonim válasza:
Külső: elsőnek a külső fog meg. Amikor meglátod őt, akkor a külső fog meg, ezért kezdesz vele valamilyen formában komunikálni. Ezért fontos a külső.
Belső: ez a legfontosabb, ugyanis a belső teszi az embert emberré. Azaz azzá, aki. Ebben az esetben hiába szép valaki, ha hülye :D
Pénz: nagyon fontos a kapcsolatban. Most nem a 15 évesekre gondolok, hanem 20+. Fősuli, együttlakás, álmok, nyaralás, különféle költségek, ruha, kaja stb... Ha nincs pénz, valószínűleg válságba megy a kapcsolat is.
5/6 anonim válasza:
Nagyon torz a világnézeted.
Nem vagyok se pénzes, se jóképű, ráadásul vékony is vagyok, mégis több barátnőm volt már. A gond nálad van, nem a világnál. :)
6/6 anonim válasza:
Én 15 éves lány vagyok.Soha nem értettem ezt, szerintem mindenki lehet valakinek vonzó és én elsősorban nem a külsőt nézem. Számít az is,de az összkép a lényeg nem az, hogy valaki vékony, ducibb stb...És összképileg biztos lesz valaki akinek bejössz.Én speciel nagyon vékony vagyok,genetikailag van így, rendesen eszek.Én is félek, mert mindenkinek az jön kb be ha van mit "fogni"...De úgy vagyok vele majd lesz valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!