Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalják meg a párjukat a nők?
Miért csalja meg valaki a párját?
Olvasgattam olyanokat hogy elment az életkedvem is...
A nők többsége szerintem nagyon szánalmas mert bűntudat nélkül simán megcsalná a párját egy gazdagabb palival vagy ha a palija gazdag akkor egy masik palival csalja meg és közbe együtt marad a gazdag palijával hogy letudja húzni anyagilag..
Olvastam hogy volt ilyen.. Szerintem nagyon szánalmas.
Ha nekem lenne baratnom en sose csalnam meg de a nok tobbsege szemrebbenes nelkul megcsalna a palijat. A mostani nok azok penzehesek.
(Bocsi az ekezet nelkul irt betukert csak telefonon irtam es siettem)
Igen, sajnos sok nő csalja meg a párját. De azért van, hogy épp a férfiak csalják meg a párjukat. Én elég szánalmasnak tartom azt is, hacsak azért jössz össze valakivel, mert van pénze. Valószínűleg azért csalják meg egymást az emberek, mert már nem éreznek úgy egymás iránt vagy csak valami újra vágynak.
De vannak még olyan nők, akik a szerelmet keresik és nem a pénzt a másikban:)
Ha a nő hormonháztartása még normális és aktív az ágyban, de a férfi lekettyenőben van, akkor sajnos a testi igény felülkerekedik a józan észen.
Vannak izgatott nők ez a lényeg, van aki szex nélkül koncentrálni sem tud és szenved a szex hiányától. Löttyedt férfi mellett te is megöregszel
Férfiak is szokták, nem csak nők.:)
Egyébként szerintem sok oka van, pl nem érzik a kapcsolatukat a réginek, ezért valaki mással oldják meg a hiányokat, közben meg nem képesek szakítani a párjukkal, mert éreznek valami kötődést iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!