Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit teghetek, ha kapcsolatban van?
sziasztok. olyan problémával jöttem most ide, amit igazán nem tudok felfogni, vagy buta vagyok, vagy szerelmes. van egy lány akivel már honapok ota beszélgetek de neki már 3-4 éve van párkapcsolata. ő is az első barátja. persze, én az elején nem úgy viszonyultam hozzá hogy vele szeretnék lenni, csak ismerkedtem. aztán ugye idővel annyi közös volt bennünk hogy szinte hihetetlen.. az a helyzet, hogy én is tetszem neki, de ő is nekem, szerintem én többet is érzek.. és most hatalmas dilemmában vagyunk. a barátja egy vagyonos emberke, míg én ettől elég messze állok jelen pillanatban. és ahogy ezen kattogtunk mindig ezt hozta fel hogy még képtelen dönteni , majd lesz ami lesz, meg hasonló. annyit elárulhatok hogy többet beszél velem mint bárki mással, volt olyan is hogy hajnalban felhivott és felébresztett de beszéltem vele mert pánikolt és sikerült lenyugtatnom. ő is azt érzi hogy mellettem új ember lett ugye, de ez a pénz és az érzelmek viadala. nem tudom mi lesz, de azt szerettem volna tőletek kérdezni hogy szerintetek megéri e azt, hogy várjak, esetleg "harcoljak" érte? válaszaitok előre is köszönöm :)
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!