Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Elsősorban azokat a fiúkat kérdezem akik éhez vonzódnak de a másik oldalról is szívesen hallok véleményeket! Nos miért vonzódtók a mostani kis k*rvákhoz akiket csak a külső és a pénz érdekel semmi más?
Kedves Levéíró ! A kérdésből számomra az derül ki, hogy nem vagy biztos a saját értékeidben. Aki elégedett magával,az nem foglalkozol annyit mások sikereivel vagy látszólagos sikereivel - itt inkább az utóbbiról van szó. Ne irigyeld azokat a lányokat, mert cseppet sem irigylésre méltó a helyzetük.
Nézz a tükörbe, egy egészséges, érzékeny és okos embert látsz - akinek ez nem kell, az nem érdemel még téged. Listázd azokat a dolgokat, amikben jó vagy - meglátod, hogy te leszel a nyerő.
Én nem tudom, hogy mit esznek az ilyen lányokon. Egy normális kapcsolathoz nem erre lenne szükség, de hát ők tudják. Valószínűleg azok a fiúk, akik az olyan csajokat szedik fel, szintén felszínesek és buták. Vagy így egyszerűbb nekik. Az viszont nagyon zavar, hogy az ilyen ri-bik miatt rólam is azt feltételezi néhány pasi, hogy - mivel adok a külsőmre is - ugyanolyan felszínes, buta liba vagyok, mint az említett "hölgyek".
20/L
Én mindig úgy voltam vele, hogy ha egyszer valakivel összejövök, akkor minden szeretetemet odaadom neki és vele maradok örökre, családot alapítunk, együtt öregszünk meg.
De ezek a korombeli lányok, a kirakott mellükkel, nem nagyon néznek ki úgy, mint akikből jó családanya lesz. De az ecsetfej fiúkból sem nézek ki semmit. Ezek csak azért jönnek össze, hogy menőnek tűnjenek, persze egyikőjük sem elég érett fejben, hogy normális párkapcsolatban legyenek, aztán pedig sírnak, ha egy hónap múlva szétmennek, mert amúgy semmi közös érdeklődésük nem volt, és egyik kényesebb mint a másik.
Elrontott generáció, félek milyen lesz ezek között élni majd, ha ők lesznek a felnőttek.
Tisztelet a kivételnek.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!