Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg ez a véleményetek? 18/l
Figyelt kérdés
Ma ebédnél a nevelőapám megjegyezte hogy kicsit híztam, és hogy nehezen fogok párt találni, mert a fiúknak csak a magas vékony combú lányok tetszenek. Bejöttem a szobámba és elkezdtem síni... majd elgondolkoztam hogy talán igaza van, és ezért nem találtam még senkit. Pedig sokak szerint szép vagyok, kövérnek se mondtak soha, csak alacsony vagyok ennyi (159 cm) Mi a véleményetek erről? Nagyon elbizonytalanodtam. :(2018. dec. 23. 16:31
21/21 anonim válasza:
Mesélj! A kérdés feltevése óta történt valamilyen változás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!