Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Tényleg ez a véleményete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tényleg ez a véleményetek? 18/l

Figyelt kérdés
Ma ebédnél a nevelőapám megjegyezte hogy kicsit híztam, és hogy nehezen fogok párt találni, mert a fiúknak csak a magas vékony combú lányok tetszenek. Bejöttem a szobámba és elkezdtem síni... majd elgondolkoztam hogy talán igaza van, és ezért nem találtam még senkit. Pedig sokak szerint szép vagyok, kövérnek se mondtak soha, csak alacsony vagyok ennyi (159 cm) Mi a véleményetek erről? Nagyon elbizonytalanodtam. :(

2018. dec. 23. 16:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
37%

Nekem az alacsony nők jönnek be. Az, hogy elhíztál-e nem derült ki.

Azért ha csak ennyire futja akkor szerintem ezt a gondolkodás dolgot inkább ne nagyon erőltesd.

2018. dec. 23. 16:33
 2/21 A kérdező kommentje:
híztam kb 2 kg-t azt bevallom. 159 cm vagyok 61 kg, de nagyok a melleim azok is nyomnak valamennyit.
2018. dec. 23. 16:37
 3/21 anonim ***** válasza:
63%

Az, hogy alacsony vagy, nincsen vele semmi baj. Egyébként én személyiség szerint választók inkább, mégis az alacsonyabb lányok jöttek be mindig is egy kicsit jobban.

A kövér... Nem mondanám 60kg re, hogy kövér. S ezzel a súllyal semmi baj nincs is

2018. dec. 23. 16:48
 4/21 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ezt neked kell eldönteni, hogy el vagy e hízva vagy sem... Ha nem vagy elégedett mindig tudsz ellene tenni.. Pont ezért ne hallgass másra :) Az meg hogy a fiúknak mi jön be azt ő sem tudja, csak magából indul ki..

18/F

UI: valószínűleg ez az utolsó válaszod nagyon sok privát üzenetet fog bevonzani, kérlek ne foglalkozz velük, semmi jó nem sül majd ki belőle

2018. dec. 23. 16:48
 5/21 Papucs112 ***** válasza:
100%

A mell az csak zsír, ami könnyebb mint az izom. Nem látjuk hogy oszlik el rajtad, de nekem vannak ilyesmi magasságú barátnőim akik bizony jóval súlyosabbak mint te, mégsem látszik rajtuk. A combod mérete pedig szerintem nem fog annyira érdekelni egy fiút :).

16/l

2018. dec. 23. 16:50
 6/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem minden pasi van oda a manöken alkatú nőkért! Szép számmal vannak olyan pasik is akik a nőies alkatú lányokat szeretik-kedvelik!
2018. dec. 23. 17:01
 7/21 anonim ***** válasza:
73%

Szia, nevelőapád aztán tudja hogyan kell megbántani egy lelkileg amúgysem túl erős lányt, gratulálok neki.

Nos én magas lányokat szeretem ebben van igazság de én is nagyon magas vagyok szóval érthető szerintem, de a vékony comba? hát erős túlzás mert szeretem ha vastagabb :D

2018. dec. 23. 17:16
 8/21 anonim ***** válasza:
31%

Nemhiszem hogy ezt komolyan kellett volna venned :)

Nem ezen múlik hogy találsz e valakit :)

Hmmm de ez a nagyok a melleid, nagyon megfogott :) ^^

2018. dec. 23. 17:45
 9/21 anonim ***** válasza:
92%

Dehogy is. Én meg pont azt nem csípem annyira. ne bizonytalanodj el. Biztos vagyok benne hogy szép vagy.

Az átlagot szard le, azok csak külsőre mennek azoktól igazi szeretetet nem kapsz max ágyba visznek, de közbe a lelkeddel nem foglalkoznak.

2018. dec. 23. 17:51
 10/21 anonim ***** válasza:

A kisugárzás számít (legalábbis nálam). Szóval az, hogy két kilót híztál, az egyáltalán nem számít. Úgy gondolom, hogy ha valaki komolyan akar téged, annak nem fog számítani ez.

Amit nevelőapád mondott az meg abból a szempontból nem számít, hogy minden egyes fiúnak más jön be. Vannak, akiknek az jön be, amit ő mondott, másoknak meg a teltebb csajok jönnek be. Az ilyen vélemény nyilvánítások miatt kár sírni. Ha megjön az igazi, ő úgy fog szeretni téged, ahogy vagy.

2018. dec. 23. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!