Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklődnek utánam a fiúk?
Figyelt kérdés
Most vagyok 16 éves és még nem volt barátom soha de még olyan fiú sem aki komolyabban érdeklődött volna. Az utóbbi egy évben sokat változtam külsőleg jó irányba...például csinosan próbálok öltözködni és visszafogottan sminkelek, és sokszor megkapom a barátnőimtől hogy jól nézek ki. Nem vagyok kövér de sovány sem, a fiúk is sokszor megnéznek, de nem keresnek se személyesen se Facebookon vagy egyéb helyeken. Bulizni nem járok mert nincs olyan társaság akivel mehetnék de nem is vonzz, persze eljárkálok barátnőkkel ide oda. Még csak nagy elvárásaim sincsenek a fiúkkal kapcsolatban csak adjom magára annyira mint én magamra és normális legyen, eddig akárhány fiú megtetszett a barátnőim azt mondtak hogy mit akarsz ilyentől, ennél sokkal jobbat is kaphatnál. És ha kezdeményezek egy srácnál akkor se jön össze pedig nem zaklatom őket ha nem szeretnének akkor nem beszélek velük.
Emiatt nagyon magányos vagyok mert körülöttem mindenkinek van valakije és persze én nem ezért akarok barátot hanem mert hiányzik az a törődés amit csak akkor kapok meg ha szerelmes belém valaki😔
Én is hasonlóan vagyok mint te, de nehogy azt hidd hogy "normális" csajt olyan könnyű találni. ha nem sminkeled magad meg ilyenek, akkor az máris jobb mint az átlag, az elvárásod hogy adjon magára, az meg arra utal hogy téged a külső kb jobban érdekel mint a belső, nem? Az pedig nem jó. Ne nyomulj annak semmi értelme, én is ezért nem próbálkozok, vagy összejön egyszer vagy nem, de erőltetni semmit se akarok. A normális alatt meg mit értessz egyébként? Írd le privátba ha nem akarod nyílvánosan, bár nyílvánosan sokan látják és úgy tudnak majd szivatni privátba, ilyet én is kaptam már, szóval kíváncsi vagyok a te véleményedre is hogy mi a "normális".
2018. dec. 1. 00:36
3/15 anonim válasza:
Látom 1-es máris megy a nyomulás :D
2018. dec. 1. 00:36
4/15 anonim válasza:
Próbálkozni lehet 😂
2018. dec. 1. 00:41
5/15 anonim válasza:
Ja, de ne így ilyen feltűnően bakker :D Mindegy végülis a többségnek az ilyen nem erőltetett, nekem talán az lenne. Én nem is próbálkozok sehol, úgy sincs esélyem. Főleg nem olyanra amit én szeretnék :( Ha nem vagy egy páwa gyökér aki csak az ágyba akar vinni mindenkit akkor sajnos sose fog szeretni senki..
2018. dec. 1. 00:44
6/15 A kérdező kommentje:
Igen, fontosnak tartom a külsőt mert általában előszőr meglátni szoktunk egy embert nem pedig megismerni (ezt nem sértésből mondom) és öltözzön valahogy meg legyen igényes, normális alatt pedig azt értem hogy tudjon viselkedi ne kavarjon minden lánnyal akit ismer
2018. dec. 1. 00:49
7/15 anonim válasza:
Megint 2 vagyok, nem akartalak megbántani vagy ilyene első, de szerintem egy normális lány meg egy normális beszélgetés ott kezdődik hogy 2 ember beszélget egymással, ha egyből privátra mész azt max a ribiknél éred el, nyomulás stb, remélem érted amit mondok. Egyébként sok szerencsét ha valakinél beválik, bár nem szoktam csajozni :( (Y)
2018. dec. 1. 00:50
8/15 anonim válasza:
2-vagyok)) Ez igaz, de nem tökre mindegy hogy öltözik, ha szereted? Most komolyan, én nem mondom magam egy nagyon csúnya srácnak de szép se vagyok, de azért nehogy már a külsőm miatt szeressen valaki..
2018. dec. 1. 00:51
9/15 anonim válasza:
(2) én is szeretethiányos vagyok, engem se szeretett soha senki családom sincs, barátaim se, soha nem is voltak. Mégse megyek a külsőm miatt oda mindenkihez nem is mernék, azért szeressenek aki vagyok, ne azért mert kék a szemem meg jól öltözök. Akkor inkább ne is. Szerintem külsőre az arc a lényeg, utána pedig a belső :)
2018. dec. 1. 00:52
10/15 anonim válasza:
Nem bántottál meg 2. Xd ezt egyébként sem csajozásnak szántam csak közöltem hogy írjon ha akar 😂 ezzel nem volt célom felszedni senkit max párbeszédre invitálni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!