Kezdőoldal » Utazás » Európa » Utánam miért nem érdeklődnek...

Utánam miért nem érdeklődnek családok? (au-pair)

Figyelt kérdés

Kb 1 hónapja regisztráltam az aupairworld.com-ra.

Kb 20 levelet kiküldtem már, ennek a felét visszautasították, 2-3-an nem írtak vissza, a többire érkezett pozitív visszajelzés, de vagy nem kerestek a 2. levél után, vagy számomra nem feletek meg a dolgok vagy van 1 család, akivel levelezek, de számomra csak "tapasztalat szerzés" céljából megy.

Megnézegettem a többi magyar lány profilját és láttam, h sokaknak 10-20 család is írt(ők kezdeményeztek) nekem meg csak egy írt saját magától. Mit ronthatok el?

+van egy család amelyik iszonyatosan szimpatikus. És láttam, h beraktak engem a "kedvencek" közé. Ez jelentheti azt, h várhatok tőlük vmilyen visszajelzést? Bár elég sokan(több, mint 180-an jelentkeztek hozzájuk)

Mit gondoltok?

2012. márc. 19. 14:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
20%
nem is merem az oldalt de biztos szar a CV-d
2012. márc. 19. 14:54
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, h rossz. Tanácsot is kértem és ahogy olvasgattam a többit, sztem elég jó. persze vannak jobbak is, de nem panszkodom
2012. márc. 19. 14:57
 3/16 étoile et lune ***** válasza:
72%
Szia, nem tudom, ez milyen oldal, de inkább a aupair-world.com-ot javaslom, nekem az nagyon bejött, míg más oldalakon mindenkinek kamuszaga volt; itt sokan reagáltak nekem, és én is sok olyan családot találtam, akiknek szívesen elküldtem a levelemet. Ha elsősorban pénzre van szükséged, nem tapasztalatra, és azért nem tetszik néhány család, mert kábé 80ezret fizetnének, akkor javaslom Hollandiát, Svájcot, Svédországot, esetleg Belgiumot, Luxemburgot, ők 110-130-150-et adnak alapjáraton. Én egyébként egy kis szerényen mosolygós képet tettem ki magamról, amin nevetősen csillog a szemem (ballagás előtti percekben készült). A hajamat magamnak csináltam, fantáziadúsan kiegyenesítettem, a sminkemet is én csináltam (cseresznyés labello és szempillaspirál) szóval semmi extra nem volt rajtam, csak szép, igényes kép lett belőle, és úgy vettem észre, szimpi hatást keltettem vele, mert sokan írtak vissza, hamar fellépett a bőség zavara, még magyarok is megtaláltak. Ne tegyél ki magadról rossz minőségű, agyonphotoshopolt, csöcskirakós, szexis, túlsminkelt, tenyérbemászó képet, a bemutatkozó szöveged pedig ne csak a jó tulajdonságaidat tartalmazza, hanem írj valami szép érzelgős dumát is a gyerekekhez való kapcsolatodról és a szeretetről, és hogy szívesen segítesz mindenben, ez bejön az anyukáknak, és nem is feltétlenül kamu. :)
2012. márc. 19. 15:10
 4/16 étoile et lune ***** válasza:
88%
Jah, azt kihagytam, hogy az én technikám az, hogy ahelyett, hogy leírnám a pozitívumaimat, úgy fogalmazok, hogy egyből meglássák maguktól, tehát kedves vagyok, úgyhogy kedves hangvételben írok, nem hivatalos-sablonosban, ha segítőkész vagyok, leírom, hogy szívesen segítek mindenben, ha gyerekszerető vagyok, leírom, hogy szeretek gyerekekkel lenni, játszani velük, olvasni nekik stb. A hobbijaidat is írd le, ha nincs, legalább írd, hogy szeretsz olvasni, rajzolni, zenét hallgatni, és ne írj olyanokat (ha esetleg igaz), hogy ,,szeretek bulizni", mert abból arra következtethetnek, hogy bulizni mész ki, esetleg drogozol, bagózol, piás vagy, szóval ilyen nagyon tinis. :)
2012. márc. 19. 15:17
 5/16 A kérdező kommentje:

Kedves 2. válaszoló, nem vagyok benne biztos, h egyáltalán elolvastad a kérdésem,ha mégis, akkor felhívom a figyelmed erre:

"Kb 1 hónapja regisztráltam az aupairworld.com-ra. "

De nagyon köszönöm a figyelmességed és a segítséged...

2012. márc. 19. 15:21
 6/16 anonim ***** válasza:
75%
Pont ezért nem kellesz senkinek. Bunkó vagy és arrogáns. Félreolvasta a válaszadó, na bumm. De kedvesen írt egy csomó tippet, ötletet, erre így válaszolsz és lepontozod. Pontozz le engem is, pont lesz.rom. ;)
2012. márc. 19. 23:09
 7/16 eszkombany válasza:
76%

Nem vagyok jártas ilyesmiben, ezért ez most csak egy szubiektív vélemény.Gondolom megnézik mennyi a tapasztalatod és ezért nem választanak téged. Ezért csalj egy kicsit, hogy előnyhöz jussál.Regisztrálj fel álcsaládnevekkel és levelezz saját magaddal úgymond. Ha látják, hogy kezdő létedre nagy az érdeklődés irántad felkelti érdeklődésüket. Mindössze arra kell ügyelned, hogy ne legyen túl átlátszó.

Ha rendes és tisztességes ember vagy akkor előbb utóbb teis megtalálod a megfelelő munkát, anélkül, hogy csalj.

2012. márc. 20. 01:22
 8/16 A kérdező kommentje:

Először is, nem pontoztam le senkit. Nem is érdekelt soha ez a pontozósdi is gyk-n. Egyszerűen csak nem értem, h miért kell egy olyan kérdésre válaszolni, amit nem is értelmez az ember. Persze nagyon kedves volt, nagyon sok jó dolgot leír, de könyörgöm ezt mindenki tudja, mindenki figyel az ilyen dolgokra.

Utolsó válaszoló: erre én is gondoltam, h látják, h hány család keres engem és ebből szűrnek le dolgokat. De csalni, hülyeséget csinálni nem szeretnék. Szval még töröm a fejem, h mit tegyek.

2012. márc. 20. 07:57
 9/16 étoile et lune ***** válasza:
54%

Elírtam a címet, amit javasoltam, bocs. .com helyett netet kell írni, tehát aupair-world.net, de tényleg, ha ilyen barátságtalan vagy a bemutatkozásodban is, ne csodálkozz.

Valahanyadik válaszoló: ilyenkor nem annyira fontos a tapasztalat, max ha kisbabákról van szó, de mivel az au pairek a 18-25 éves korosztályból kerülnek ki, nem igazán várják el, hogy nagy tapasztalataid legyenek, persze nem árt, ha leírod, hogy gyakran vigyázol az unokatesóidra.

2012. márc. 22. 00:11
 10/16 A kérdező kommentje:
Oké, az au-pair.com és az au-pair.net ugyanaz. Leellenőrizheted... Amúgy meg nem vagyok barátságtalan, de nem gondolod, h nevetséges amit írtál??? Szted majd builzos képeket rakok ki, vagy leírom a bemutatkozásba, h hétvégenként drogozok, haza se érek egyik buliból már megyek a másikban, a szomszéddal kettyintek? (mielőtt vki félreértené, ez csak fikció)
2012. márc. 22. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!