Utánam miért nem érdeklődnek családok? (au-pair)
Kb 1 hónapja regisztráltam az aupairworld.com-ra.
Kb 20 levelet kiküldtem már, ennek a felét visszautasították, 2-3-an nem írtak vissza, a többire érkezett pozitív visszajelzés, de vagy nem kerestek a 2. levél után, vagy számomra nem feletek meg a dolgok vagy van 1 család, akivel levelezek, de számomra csak "tapasztalat szerzés" céljából megy.
Megnézegettem a többi magyar lány profilját és láttam, h sokaknak 10-20 család is írt(ők kezdeményeztek) nekem meg csak egy írt saját magától. Mit ronthatok el?
+van egy család amelyik iszonyatosan szimpatikus. És láttam, h beraktak engem a "kedvencek" közé. Ez jelentheti azt, h várhatok tőlük vmilyen visszajelzést? Bár elég sokan(több, mint 180-an jelentkeztek hozzájuk)
Mit gondoltok?
Kedves 2. válaszoló, nem vagyok benne biztos, h egyáltalán elolvastad a kérdésem,ha mégis, akkor felhívom a figyelmed erre:
"Kb 1 hónapja regisztráltam az aupairworld.com-ra. "
De nagyon köszönöm a figyelmességed és a segítséged...
Nem vagyok jártas ilyesmiben, ezért ez most csak egy szubiektív vélemény.Gondolom megnézik mennyi a tapasztalatod és ezért nem választanak téged. Ezért csalj egy kicsit, hogy előnyhöz jussál.Regisztrálj fel álcsaládnevekkel és levelezz saját magaddal úgymond. Ha látják, hogy kezdő létedre nagy az érdeklődés irántad felkelti érdeklődésüket. Mindössze arra kell ügyelned, hogy ne legyen túl átlátszó.
Ha rendes és tisztességes ember vagy akkor előbb utóbb teis megtalálod a megfelelő munkát, anélkül, hogy csalj.
Először is, nem pontoztam le senkit. Nem is érdekelt soha ez a pontozósdi is gyk-n. Egyszerűen csak nem értem, h miért kell egy olyan kérdésre válaszolni, amit nem is értelmez az ember. Persze nagyon kedves volt, nagyon sok jó dolgot leír, de könyörgöm ezt mindenki tudja, mindenki figyel az ilyen dolgokra.
Utolsó válaszoló: erre én is gondoltam, h látják, h hány család keres engem és ebből szűrnek le dolgokat. De csalni, hülyeséget csinálni nem szeretnék. Szval még töröm a fejem, h mit tegyek.
Elírtam a címet, amit javasoltam, bocs. .com helyett netet kell írni, tehát aupair-world.net, de tényleg, ha ilyen barátságtalan vagy a bemutatkozásodban is, ne csodálkozz.
Valahanyadik válaszoló: ilyenkor nem annyira fontos a tapasztalat, max ha kisbabákról van szó, de mivel az au pairek a 18-25 éves korosztályból kerülnek ki, nem igazán várják el, hogy nagy tapasztalataid legyenek, persze nem árt, ha leírod, hogy gyakran vigyázol az unokatesóidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!