Angliában élő családok! Angliába családdal? 2és fél éves gyerkőccel mik a kilátások?
Éltünk kint régebben, de hazajöttünk. Most már van egy 2 éves gyerkőcünk, áprilisban legkésőbb szeretnénk visszamenni Angliába, de már végleg. Annyi mindent olvasok az ovikról, bölcsikről és azok csillagászati árairól, hogy már teljesen el vagyok keseredve.
A férjem itthon rokkant nyugdíjas, part time melót tudna kint vállalni( vagy akár 8 órásat is, de csak könnyebb fizikai melót),én viszont full time-ba is tudnék dolgozni, akár két helyen is. Nem is ezzel van a gond, hanem azzal, hogy már végképp nem értem milyen támogatások járnak a gyerek után és mennyi idő múlva. Milyen idős kortól adhatom be oviba, vagy ha erre nincs lehetőség rögtön, akkor mennyi pénz a bölcsi?? Ha oviba jár tényleg csak 9-12 óráig fizrti az állam? Ha nekem full time-os ovi kellene az mennyi?
Abszolut nem értem már. Szeretnénk mind a ketten dolgozni, mert itthon már abszolut nincsenek lehetőségeink....A párom betegsége sajnos kiszámíthatatlan, lehet, hogy 15 év múlva is tud még dolgozni, lehet, hogy 1 év múlva sem. Tehát nagyon szeretnénk egy kis alapot összeszedni. Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!