Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek miért akkora probléma, ha egy lány túlsúlyos?
Ha a személyisége nem az a tipikus "sablonlány", akkor nincs baj vele.
Ezen az oldalon olvastam az én egyik kérdésemnél: "A külső megfog, a belső megtart".
Ha téged zavar, a túlsúlyosság, tudsz rajta változtatni, de ne mások, csak magad miatt.
(17F)
Lányok, nektek miért akkora probléma, ha egy fiú alacsony?
Ráadásul a túlsúlyt le lehet adni, csak akaraterő kérdése, a magassággal viszont nem tudsz mit kezdeni.
5-vagyok szerintem a belső akkor is a leg fontosabb, de az igaz hogy a nagy túlsúly az tényleg probléma, és nem csak egészségügyileg. Nekem annyi a lényeg ha találok egy lányt, gondolkodásba olyan legyen mint én, legyen visszahúzódó ne abba a tuadba legyen hogy ő a legszebb legjobb a világon stb, meg ilyen kis belső tulajdonságok külsőre az arc a lényeg. Ami kizáró ok lehet, ha volt már valakivel előttem, vagy ha észreveszem hogy az a fajta aki ha talál jobbat lecserél és nem tud kitartani egy ember mellett egy életre. Mert akkor felejtős. De ha tegyük fel 16 éves és mondjuk 90 kiló az engem nem zavar, csak ne legyen a túlsúly egy tolószékes kategória, és ezzel nem volt célom megbántani senkit, ez csak az én véleményem.
Azt hiszem már mondtam hogy 17F :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!