Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, nektek miért akkora...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek miért akkora probléma, ha egy lány túlsúlyos?

Figyelt kérdés
Miért finnyáskodnak ennyien? Én sosem ez alapján választottam magamnak párt...
2018. dec. 6. 20:45
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
34%
5-vagyok) Én meg téged nagyon gyökérnek utolsó. Mert ha egy lány "pálcika" (megint meg ne sértsek valakit) akkor ő már igényes? És ha valaki nem igényes? Tudom hogy én eleve nem vagyok szerethető vagy jó ember, de mondjuk ha én most 17 évesen vagyok 78 kiló és ez is edzéssel fogyással, ez azt jelenti hogy nem vagyok kicsit se igényes? nem hiszem hogy a külsőm miatt nem kellenék valakinek, belül se vagyok senki. De akkor is, ezt hülyeség volt kijelenteni.
2018. dec. 6. 21:33
 12/34 anonim ***** válasza:
56%

Mert mondjuk a túlsúly elég gáz és inkább lesz betegségre hajlamos, mint hogy megemelje a lusta seggét. A személyisége lehet bármilyen, ha így szarik magasról a saját egészségére akkor nálam biztos off. Nem azt mondom, hogy extra vékonyra kell fogyni, de van egy normál határ amit nem vagyon kéne átlépni súly tekintetében. És fogyni le lehet csak akarni kell és nem várni a diétás kóla meg a dugi csoki mellett.

17F

2018. dec. 6. 21:37
 13/34 Lazy Lover ***** válasza:
43%
12 nél a pont!!!!
2018. dec. 6. 21:45
 14/34 anonim ***** válasza:
16%

1, mert nem vonzó

2, mert beteg lesz idővel

3 , mert fordított esetben egy 25-35 közötti férfitól is azt várják el hogy legyen trendi 60 kiló mint a mai tini sracok! Mindezt úgy hogy a mai harmincasok még egészen más milyenek testalkatra. Mondjuk úgy 80-90 kilosan neznek ki normálisan és vert izzadva és diétával sem tudnak 60 kilósak lenni. Szóval miután a nők többsége ezt várja el! Ami teljesíthetetlen ! Ezért persze kritikusabban látják már ok is a nőket , ha van rajtuk 10 kiló + akkor viszlát .

2018. dec. 6. 22:27
 15/34 anonim ***** válasza:
5%
5vagyok - Szerintem ha egy kicsit ténleg túlsúlyos attól még nem kell ilyen "trendinek" lenni sőt az ilyen trendi sminkelt izé p*sáktól még undorodok is szinte. Fogyni pedig lehet, az mindig opció, főleg ha van aki szeret és még edz is veled vagy hasonló. Nem értem hogy lehet ennyi gyökér ember egy helyen.
2018. dec. 6. 22:29
 16/34 anonim ***** válasza:
43%

Öhh mert egyáltalán nem vonzó? Ez mióta finnyáskodás? Mintha azt mondanád "Nem értem miért finnyásak az emberek a székletet illetően, én mindig jóízűen eszem."

Te összejönnél egy emberrel akinek mondjuk szájrák miatt kivágták a fél arcát miután elütötte a vonat és lábak nélkül él zéró fizikummal? Nem? Akkor nincs jogod számonkérni mást amiért más jön be neki. Vagy összejönnél? Akkor evolúciós hiba vagy.

2018. dec. 6. 23:38
 17/34 A kérdező kommentje:
16-os, a kettőt össze sem lehet hasonlítani. :) És aki nem felszínes, az már génhibás? Ne nevettess. :)
2018. dec. 7. 07:48
 18/34 anonim ***** válasza:
79%
Alapvetően az a felfogás él a túlsúlyos embereket illetően hogy lusták, igénytelenek, betegesek, és a saját hibájukból lettek kövérek. Ez csak szimpla általánosítás, nagyon sokakra igaz, de nem mindenkire. Túlsúlyosként is lehet valaki csinos, szép és kelendő, nem ezen múlik. De ízlés kérdése is, valamelyik srác imádja a túlsúlyos lányokat, valamelyik meg nem. Nem rossz egyik sem, csak ilyen a személyisége, ez tetszik neki. Mindenkinek van egy ideálja, és sokaknak a túlsúlyos lányok már kívül esnek ezen.
2018. dec. 7. 08:55
 19/34 anonim ***** válasza:
13%

Mert a lányok 99%-nak baj ha egy srác kövér, ha vörös, ha szeplős, ha szakmunkás bajusza van, ha alacsony, ha stréber stb.

Meg amugy bárki bármit mond, ha valaki iránt nem vonzódsz, akkor nem lesztek boldogok.

És a teltebbek (ha férfi, ha nő), semmilyen betegséggel nem küzd, csak lusta.

Az én így érzem jól magam, meg a miért nincs barátom sírás meg egyszerű:

Ha szomorú vagy, mert nincs barátod, akkor nem vagy túlsúlyosként boldog.

2018. dec. 7. 10:32
 20/34 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként megjegyzem, hogy randioldalakon még 80-100kilós lányok is sokszor nem írnak nekem vissza, egy átlagos testalkatú férfinak, az arcom is kb átlagos és jól keresek, de nekik is a szőke kigyúrt herceg kell fehér lovon.
2018. dec. 7. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!