Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, titeket mennyire zavar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket mennyire zavar ha egy lány depressziós, vagy hegek vannak rajta? (Valószínűleg egész életre ott fog maradni)

Figyelt kérdés

Gondolok itt akármelyik pszichés betegségre, mint pl pánikbetegség/bipoláris személyiségzavar.

Ti mit gondoltok az ilyen lányokról, lenézitek vagy elítélitek őket?

16/L

2018. nov. 15. 19:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
ne vagdosd magad
2018. nov. 15. 19:53
 2/15 A kérdező kommentje:
Már nem vágom magam, de régen sokszor megesett hogy igen. A vágások nyomai pedig valószínüleg egész életemre meg fognak maradni:/
2018. nov. 15. 19:54
 3/15 DollarDog ***** válasza:
91%

Nem ítélem el, lenezni főleg nem nézem le őket. Van annak oka hogy az a vágás, vagy heg oda került. Mindenképp próbálnék neki segíteni, kisegiteni abbol a helyzetből amibe került. Persze hülyeségnek tartom aki azert vagdossa magat mert eppen abban a pillanatban valami baja van, de nem nézem le őket.

19F

2018. nov. 15. 19:55
 4/15 anonim ***** válasza:
82%

Én is megpróbálnék segíteni ha kibeszéli/beszéled magadból valakinek aki meghallgat és ha tud segít az nagyon sokat jelent a személynek:)

És nem ítélem el egyáltalán rossz szokás de meg lehet érteni miért tette

19/f

2018. nov. 15. 20:15
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

Nem ítélem el őket, s le sem nézem őket. Úgy mint a többi itt valaszolo, én megpróbálok nekik segíteni.

16F

2018. nov. 15. 20:19
 6/15 anonim ***** válasza:
75%

Engem egyátalán nem zavarna ha depis, én is gyakran az vagyok. A hegekről meg annyit, hogy senkinek sem tökéletes a reste szóval az sem zavarna. De ha bipoláris zavara lenne azt már nem tudom hogy viselném. Eddig egy embert ismertem akinek bipoláris zavara volt és nagyon kemény volt. De szerintem ez se lenne válóok :)

16/F

7/15 anonim ***** válasza:
77%
*teste
 8/15 anonim ***** válasza:
79%
nekem tetszene, amúgy meg megérteném mert én se vagyok oké
2018. nov. 15. 21:31
 9/15 anonim ***** válasza:
80%
striád nincs hízás-fogyás miatt ?
2018. nov. 15. 22:12
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat:)

És igen, van pár striám, sajnos:/

2018. nov. 16. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!