Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket mennyire zavar ha egy lány depressziós, vagy hegek vannak rajta? (Valószínűleg egész életre ott fog maradni)
Gondolok itt akármelyik pszichés betegségre, mint pl pánikbetegség/bipoláris személyiségzavar.
Ti mit gondoltok az ilyen lányokról, lenézitek vagy elítélitek őket?
16/L
Nem ítélem el, lenezni főleg nem nézem le őket. Van annak oka hogy az a vágás, vagy heg oda került. Mindenképp próbálnék neki segíteni, kisegiteni abbol a helyzetből amibe került. Persze hülyeségnek tartom aki azert vagdossa magat mert eppen abban a pillanatban valami baja van, de nem nézem le őket.
19F
Én is megpróbálnék segíteni ha kibeszéli/beszéled magadból valakinek aki meghallgat és ha tud segít az nagyon sokat jelent a személynek:)
És nem ítélem el egyáltalán rossz szokás de meg lehet érteni miért tette
19/f
Nem ítélem el őket, s le sem nézem őket. Úgy mint a többi itt valaszolo, én megpróbálok nekik segíteni.
16F
Engem egyátalán nem zavarna ha depis, én is gyakran az vagyok. A hegekről meg annyit, hogy senkinek sem tökéletes a reste szóval az sem zavarna. De ha bipoláris zavara lenne azt már nem tudom hogy viselném. Eddig egy embert ismertem akinek bipoláris zavara volt és nagyon kemény volt. De szerintem ez se lenne válóok :)
16/F
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat:)
És igen, van pár striám, sajnos:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!