Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek miért akkora probléma, ha egy lány túlsúlyos?
Figyelt kérdés
Miért finnyáskodnak ennyien? Én sosem ez alapján választottam magamnak párt...2018. dec. 6. 20:45
31/34 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani. Csak őszinte leszek. A "túl" mindenből szélsőséges. Belső tulajdonságokat is tükröz. Egészségedet letojod ha több a testzsírod a magasságodhoz képest = nem vagy kitartó = nem törődsz önmagaddal. Ezek nem túl vonzó belső tulajdonságok. Ami pedig a külsőségeket illeti, mindenkinek számít valamilyen szinten és ahogy egy férfi se vonzó túl zsírosan, úgy egy nő sem. Aki a hájas emberekre bukik, azzal SÚLYOS :) gondok vannak fejben.
32/34 A kérdező kommentje:
Akkor nálam súlyos gondok vannak. :) De amennyire nem veszed emberszámba a túlsúlyos embereket, ezek szerint a Te fejedben is vannak gondok.
2018. dec. 9. 20:47
33/34 anonim válasza:
Attól függ, mi számít neked túlsúlyosnak. Én szeretem a molett nőket, de azért a Jabba kategória már nekem is sok. Ha van kedved erről beszélni, akkor írj privit.
34/34 anonim válasza:
En szemelyszerint 120-125 korul mozgok. A magam 178cmhez. Es szeretem hogy nagy a hasam, hogy tudok vele jatszani. Es sorolhatnam. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!