Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, nektek miért akkora...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek miért akkora probléma, ha egy lány túlsúlyos?

Figyelt kérdés
Miért finnyáskodnak ennyien? Én sosem ez alapján választottam magamnak párt...
2018. dec. 6. 20:45
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Sajna vannak ilyenek...
2018. dec. 7. 14:53
 22/34 anonim ***** válasza:
5-vagyok) Az olyannal ne foglalkozz. Az ilyen külsőre menő nagyravágyó hülyék kapjanak olyan külsőre tökéletes, de kihasználó csalódást okozó senkit akit megérdemelnek! :)
2018. dec. 7. 14:55
 23/34 anonim ***** válasza:
Más nevében nem tudok nyilatkozni , de engem egyszerűen nem vonz.
2018. dec. 7. 16:08
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
#16 vagyok. Igen, az már evolúciós hiba. Minden faj a lehető legjobb, legerősebb, legvonzóbb egyedet akarja magának választani annak érdekében, hogy az esetleges utód a lehető legjobb géneket kapja, ha ennek nem teszünk eleget, az annyit jelent, hogy önmagunkat nem tartjuk méltónak a jó génekkel rendelkező párra, ami hiba.
2018. dec. 7. 17:30
 25/34 anonim ***** válasza:
5-vagyok) Én olyat akarok aki nekem tetszik, arc a leg fontosabb. A gének meg nem érdekelnek mert soha a büdös életbe nem akarok "utódot" :D
2018. dec. 7. 17:31
 26/34 anonim ***** válasza:

a túlsúly nem vonzó, személyem szerint (rajtam is van felesleg)

màs szépségideàl..

Az jó ha van popsi meg minden, de a háj pl. a hason màr nem olyan jó.

(Rude?! don't care)

2018. dec. 7. 19:47
 27/34 A kérdező kommentje:
27# Respect! :)
2018. dec. 7. 22:00
 28/34 anonim ***** válasza:

27-es ez azért nem ilyen egyszerű, a szépségideál bizonyos mértékben változik. Akkoriban kövérnek lenni biztonságot is jelentett, az emberek még vadásztak és gyűjtögettek, télen pedig sokan éhenhaltak, mert nem volt elég leadható zsírraktáruk.

Manapság feleslegessé vált már a zsír raktározása hosszú távra.

2018. dec. 8. 06:50
 29/34 anonim ***** válasza:
28. Én ezt értem, de akkor sem magyarázható evolúciós félresiklással, ha valakinek ez tetszik. Ne aggassunk mindenkire ilyen dolgokat, ha nem az tetszik neki, mint nekünk ... Ne fetisizáljuk ezt is ...
2018. dec. 8. 09:04
 30/34 anonim ***** válasza:
87%

Még csak véletlenül se engedjétek,hogy a gyakorin található defektes feministák rátok eröltessék a véleményüket.

Ha neked jó a túlsúly akkor fogadd el,de ne akard már a másikra erőszakolni.

Személy szerint undorítónak tartom,de ez csak az én véleményem,van akit nem zavar,hát egészségére.

2018. dec. 8. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!