Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az introvertált fiúk találhatn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az introvertált fiúk találhatnak barátnőt?

Figyelt kérdés

Én az vagyok, keveset beszélek, nem vagyok társasági ember. És sajnos nem nagyon tudok ismerkedni. Pedig nagyon vágynék barátnőre.

Az ilyen fiúk előbb utóbb találhatnak barátnőt?

2018. dec. 2. 12:32
 1/9 anonim válasza:
100%
Persze. Találhatnak. Csak hát ugye nehezebben mint azok, akik nagyon társasági emberek. Olyan helyekre kell járni amit szeretsz és akkor találkozhatsz veled hasonló érdeklődési körűekkel. Így az ismerkedés is egyszerűbb és te is nyitottabb tudsz lenni
2018. dec. 2. 12:42
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

Nem, az introvertált fiúk, mivel a másik nemmel kommunikációra képtelenek, mikor elég idősek lesznek bekerülnek egy elkülönitett szektorba ami olyan mint az 51-es körzet és ott csak más introvertált fiúkkal léphetnek kapcsolatba. Itt közösen de mégis egyedül "introvertáltan" csinálhatnak introvertáltaknak kitalált introvertált tevékenységeket, sőt még arra is lehetőségük van hogy egy új vallást vegyenek fel ami az introvertizmus néven fut és ebben a verzióban Jézus egy introvertált fiú volt aki annyira introvertált volt hogy nem kommunikált senkivel és nem is terjesztette a vallását. Csak az igazi introvertáltak hisznek benne.

A kérdésre válaszolva: Igen találhatnak barátnőt.

2018. dec. 2. 12:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló vagyok mint te de eddig nekem még nem sikerült
2018. dec. 2. 13:22
 4/9 anonim ***** válasza:
25%
Nem. Maximum akkor, ha összefújja a szél egy másik introvertálttal. Egyébként javaslom a siketek és nagyot hallók társaságát keresni
2018. dec. 2. 13:35
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszem. Én a protestánsokat sem kedvelem
2018. dec. 2. 14:01
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
Az ilyeneknek pont hogy extrovertált csaj szokta megtalálni :) 2 intro egymás mellett elég kínos szitukat tud szülni
2018. dec. 2. 15:29
 7/9 anonim válasza:
Ezt én is kérdezhetném, mint introvertált személyiségű lány. Javaslom, hogy próbálj egy kicsit nyitottabb lenni a külvilág felé, ha tényleg nagyon szeretnél már barátnőt. Így sajnos hajlamosak nem észre venni vagy potenciális "pasijelöltként" tekinteni rád. Vaaagy, marad az internet. 18/l
2018. dec. 4. 19:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is nagyon introvertált vagyok lányként, eddig leginkább csak itt próbálkoztam sikertelenül... 18/L
2018. dec. 4. 20:52
 9/9 anonim válasza:
Én eddig nem találtam introvertáltként senkit, pedig már rég elmúltam tinédzser. Szerintem ez csak az extrovertáltak kiváltsága.
2021. jún. 14. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!