Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek, ha introvertált személyiség vagyok?
Csatlakozom hozzátok, én 20/L vagyok, szintén introvertált. :D Átérzem milyen nehéz ismerkedni ha az ember leginkább a 4 fal között akar lenni. Ugye sokan mondják, hogy menj el buliba ismerkedni vagy szólíts le valakit az utcán vagy a parkban...stb.
Viszont aki ezeket nem igazán akarja annak vagy mernie kell és rászánni magát, hogy ismeretlen elé álljon és beszéldbe elegyedjen vele vagy marad az interneten való ismerkedés. (next strangers, ismeretlenek, anotalk, tinder...stb)
Esetleg Mondoconon próbálkozhatsz, ha érdekel az olyasmi, és persze ha erőt tudnál venni magadon, majd odamenni valakihez. Sok hasonló jellegű pozitív tapasztalatot hallottam onnan. :D
Én introvertált lány vagyok, leginkább neten ment a társkeresés (MMORPG, társkereső oldal), egyszer pedig ismerős által. De ha szerencséd van, szinte bárhol bele lehet futni valakibe, akivel később összejössz. Egyik exemet úgy ismertem meg, hogy találkoztam vele egy netes apróhirdetéssel kapcsolatban. XD
Azt pedig tojd le magasról, mit gondolnak mások. Ne akarj az lenni, aki nem vagy. Rosszul jönnél ki egy olyan kapcsolatból, amit csak a környezeted erőltetett rád, nem te akartad. Természetesen ha megismersz egy olyan lányt, akivel el tudod magad képzelni, érdemes tenni érte. Viszont ha egyedül is boldog vagy, nem érzed hiányát egy párnak, de mégis összejönnél valakivel, csak hogy legyen, nem is illik hozzád, púp lenne a hátadon, és inkább kárt tenne benned. Egy párkapcsolatnak meg pont az lenne a lényege, hogy építő hatással legyen rád.
Én is introvertált vagyok. Írjatok nyugodtan! :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!