Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extrovertált jellemű lányok, van nálatok esélye egy introvertált fiúnak?
Én -ha lehet így mondani- a lehető legextrovertáltabbak közé tartozom. Nyitott vagyok, bárkivel, bármikor, bármiről elbeszélgetek. Nem feltétlenül igényelem, hogy a középpontba legyek, de egyáltalán nem zavar, ha úgy van. Legtöbbször jókedvem van, hangosan nevetek másokkal. Az érzelmeim nagyon erősen tükröződnek rólam. (tehát ha mérges vagyok, szomorú, izgatott, boldog stb.)
Na szóval ez vagyok én. Akik eddig tetszettek/szimpatikusak voltak, általában:
Zárkózottak, nagyon nehezen ismerkednek, nehéz, hosszú idő a bizalmukba férkőzni. Nehéz kitalálni, hogy kiről/miről mit gondolnak. Nehezen aktiválják magukat, van véleményük, de legtöbbször inkább megtartják maguknak. Nagyon ritkán szólalnak meg, de ha mégis, legtöbbször valami szarkasztikus beszólást tolnak be.
Aztán ha már közelebb kerülsz hozzájuk, kiderül, hogy mennyire intelligensek, és milyen jól el lehet beszélgetni velük komolyabb/mélyebb témákról is. Ja meg persze végtelen türelmük van, és minden helyzetben nyugodtak maradnak - ez hozzám muszáj, mert én annyira túlreagálok mindent 😁
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!