Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertáltként hogyan találjak introvertált barátnőt?
Kicsit furcsának hangozhat a kérdés, de remélem a leírás segít megérteni.
Ahogy a kérdésben írtam, introvertált vagyok, nem szeretek nagy társaságokba, emberek közé járni, alapvetően nem szeretek laza baráti kapcsolatokat kialakítani, nem szokásom egész nap a fb chaten lógni. Ezzel nekem semmi bajom nincs, (és azzal sincs bajom, aki ennek a szöges ellentétje) és hasonló lelkületű barátnőt szeretnék. Akivel kettesben lehet beszélgetni, otthon filmet nézni, a parkban sétálni nem pedig a baráti összejövetelekre, társaságba járás az igény. (Még egyszer megjegyzem, hogy aki ilyen szociális, azzal semmi bajom nincs, csak nem tudnék elképzelni egy ilyen kapcsolatot, ahol ennyire eltérő igények vannak, megváltoztatni pedig nem szeretném a barátnőmet, emiatt szeretném, ha valamilyen szinten introvertált lenne.)
Az ismerkedés fázist viszont nagyon extrovertált jellegűnek tartom, két, kvázi idegen ember beszélgetése, egymás megismerése, meghívások egy-egy kávéra, süteményezésre, ezeket nem tartom tipikusan introvertált cselekvéseknek. Persze, tudom, ezek csak címkék, ami igazából zavar, az az, hogy elég kellemetlenül érezném magam, ha az ismerkedési szakasz után derülne ki, hogy nem is olyan vagyok, mint aminek mutattam magam. Illetve attól is kicsit félek, hogy ezzel az ismerkedési fázisbeli nyomulással, meghívásokkal, ismeretlenként beszélgetésekkel azt az érzetet keltem majd a kiszemelt introvertált lányban, hogy nem is illünk össze, hiszen teljesen extrovertált személyiségjegyek mutatok.
Szóval röviden összefoglalva, hogyan ismerkedjek hatásosan úgy, hogy ne nézzenek nagydumás extrovertáltnak, de komolyan is vegyenek?
Nagyon nehéz, ha nem nézel ki jól. Egyrészt sokkal több introvertált fiú van, mint lány. Másrészt az igényeik nem alacsonyabbak, sőt, akik netes ismerkedésre adták a fejüket, egészen elszálltak, mert napi tucat levelet kapnak minimum, de van aki az első napon százat.
Viszont programok során kisebb eséllyel találkozol velük, nagyobb eséllyel veszik tolakodónak a közeledést és ugye ott is látszani fog az önbizalomhiány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!