Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg ez a véleményetek? 18/l
Gondolom hogy a nevelőapáddal egykorú pasi lehetek és kívülről szemlélve a mai fiatalok ideál szokásait elég elszomorító mennyire a külsőségekre hajtanak a fiúk. Azelőtt is így volt de már szinte beteges hogy egy lány felszed két kilót és lehordja és elmondja mindennek s elhagyja a srác mert szégyelli a barátai előtt.
Gondolom csinos lehetsz meg minden, szóval ne aggódj és ne vedd magadra amit mondott mert az nem lenne jó 👍
Az átlaggal ne törődj, azért az sem jó ha túl magas valaki én 176 vagyok, és nem egy vékony alkat szintén de nem is nagyon dagadt inkább normális. Sok olyan srác van akinek bejönnek az alacsony lányok akin van mit fogni. A fiúk nagy része (az idősebb korosztály) 18-felett kb nem szereti a túlságosan vékony lányokat, szóval emiatt ne aggodj apukáddal ne törődj ha te úgy fogadod el magad. Persze mindig vannak kivételek de valljuk be senki sem szereti ha mikor megölel valakit megszúrja a bordái. Barátom szavaival élve: benézek a pólója alá és elém tárul a hortobágy XD.
Szóval emiatt ne csüggedj, ha nem is most majd később sok srác fog érted rajongani, meg te amúgy sem számitasz kövérnek. ^^ az nem sok kicsit sem
Te így vagy tökéletes, ahogy vagy! A párom is hasonló adottságú, sőt ő még pár centivel alacsonyabb is, de imádom! Nekem ő így tetszik (pedig én viszonylag sovány alkat vagyok), és hidd el, sok fiú van még ezzel így (szerencsére)!
És bár elcsépelt szöveg, meg jó nagy közhelynek tűnhet, de úgyis akkor jön, amikor (már) nem számítasz rá, én sem hittem, míg csak így nem lett velünk is, mondhatni szerencsés véletlen volt. :) Szóval ne hagyd hogy elrontsák a kedved!
Kellemes ünnepeket! :)
Hülyeség! Ez egyéni ízlés dolga! Vannak akiknek a manöken alkat a nyerő, vannak akik a nőiesen telt nőket kedvelik!
Én is az utóbbiak közé tartozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!