Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethet-e? Kőzeledjek e hozzá vagy sem?
Figyelt kérdés
Sziasztok 17 éves fiu vagyok van egy nagyon jo lány barátom csak meg változott kőztűnk minden én bele szerettem jol megy még a kapcsolatunk de már más én szerelmes vagyok bele mert meg csokoltam és ő hagyta de ugyanolyan barátok maradtunk de mintha ő is szeretne engem olyan jeleket ad felém.. csak fél .. ma elkeztem a szerelemről beszélni neki hogy én más lányt szeretek.. és ő meg változoztt velem kapcsolatosan láttam mintha szomoru lenne de valahogy mégis álcázta nem nagyon szolt hozzám utána szinte meg változott.. elsem kőszőnt tőllem semmisem.. meg nagyokat fel sóhajtozott.. de ahogy néz állandóan hosszasan kitágult pupillákkal csillogo szemekkel nap mint nap.. és akkor másra terelni az érzéseket nem kőnnyű.. valaki adjon tanácsot érezhet e irántam valamit?? vagy probáljak kőzeledni felé hátha engedné magát.. !!2017. dec. 17. 23:31
11/12 anonim válasza:
en őt szeretem csak ugy probára tetem mien reakciót ad le
Az írásodon is látszik mekkora debil vagy. Meg nyilván a csaj is. Az ilyeneket mint te kár volt megelleni, csak többen lettünk, de semmi értelme a létezésednek, soha nem is lesz.
12/12 anonim válasza:
Közeledj mert így tényleg ugyan azok az érzések vannak a lányban De csak óvatosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!