Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerethet-e? Kőzeledjek e...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet-e? Kőzeledjek e hozzá vagy sem?

Figyelt kérdés
Sziasztok 17 éves fiu vagyok van egy nagyon jo lány barátom csak meg változott kőztűnk minden én bele szerettem jol megy még a kapcsolatunk de már más én szerelmes vagyok bele mert meg csokoltam és ő hagyta de ugyanolyan barátok maradtunk de mintha ő is szeretne engem olyan jeleket ad felém.. csak fél .. ma elkeztem a szerelemről beszélni neki hogy én más lányt szeretek.. és ő meg változoztt velem kapcsolatosan láttam mintha szomoru lenne de valahogy mégis álcázta nem nagyon szolt hozzám utána szinte meg változott.. elsem kőszőnt tőllem semmisem.. meg nagyokat fel sóhajtozott.. de ahogy néz állandóan hosszasan kitágult pupillákkal csillogo szemekkel nap mint nap.. és akkor másra terelni az érzéseket nem kőnnyű.. valaki adjon tanácsot érezhet e irántam valamit?? vagy probáljak kőzeledni felé hátha engedné magát.. !!

2017. dec. 17. 23:31
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%

mi a francért mondanád azt,hogy neked más lány tetszik...

közeledj felé sé próbálkozz meg...mondd el neki

2017. dec. 18. 00:13
 2/12 A kérdező kommentje:
Sokszor van hogy mellé fekszek és van mikor hagyja nem szol semmit másik percbe mikor bejőn a huga azt mondja menjek onann el tőlle ne fekűdjek mellé de nevetve mondja... van hogy őssze ér kezűnk lábunk és nem veszi el .. de van amikor elveszi ma a combjára tettem a kezét addig nem hagyott még le nem vettem a kezét a combjárol de végig nevetett ... amit én mondok ha vicces ha nem akkoris nevet mosolyog rajta... sűteményt az arcomba kente szó szerint az arcomba nyomta nevetve én meg meg fogtam és bele kentem a főlsője ujjába.. állandoan buktatna ki a lábával meg jőn felém és őkőlbe teszi a két kezét és nevet .. ezek amiket ő az előtt sose tett velem...
2017. dec. 18. 00:21
 3/12 A kérdező kommentje:
Sokszor hosszasan bele néz a szemembe de nagyon hosszasan szerelmes zenéket kapcsol és énekel ezis fura mert eddig nem hallgatott olyan zenéket.. ahogy rágja a kőrmeit a hajával játszik vagy a száját meg nyalja vagy épp mikor mellé űltem ő kőzelebb hajolt mikor csak ketten voltunk otthon nálluk.. teljesen más lett minden mintha szikrázna a levegő..
2017. dec. 18. 00:25
 4/12 anonim válasza:
83%

Úristen! Botrányos a helyesírásod!

Közeledik. Aztán tanulj meg helyesen írni! Kérlek!

2017. dec. 18. 00:31
 5/12 anonim ***** válasza:

Más lányt szeretsz tényleg?

Akkor mit akarsz ettől a lánytól?

2017. dec. 18. 01:33
 6/12 A kérdező kommentje:
te meg huzzál inenn oda ahonann jőttél...
2017. dec. 18. 02:29
 7/12 A kérdező kommentje:
én őt szeretem csak ugy probára tetem mien reakciót ad le
2017. dec. 18. 02:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A jó ég áldjon meg téged te félbolond... Mi az Istenért vágod magad alatt tövestül a fát azzal, hogy te más lányt szeretsz, ha ez nem igaz? Holnap első dolgod legyen suli utánra elhívni, és elmondani őszintén neki, hogy miért csináltad ezt. És tedd hozzá azt is, hogy ŐT szereted.

És hogy érez-e valamit irántad? Ha ezzel nem üldözted el magadtól, akkor semmivel nem fogod tudni (szóval igen, szeret).

2017. dec. 18. 04:44
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Tiszta hülye vagy.

Így udvarolsz hogy azt mondod más lányt szeretsz???

2017. dec. 18. 06:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Ja , " próbára tetem".

Tudod mit jelent az hogy " tetem"?

2017. dec. 18. 06:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!