Miért van velem, ha közben férjhez akar menni? Szerethet egyáltalán?
Mindketten lányok vagyunk és 3 éve ismerjük egymást. 1 év után lett egy szünet és ekkor került a képbe a pasija, amit nagyon nehezen fogadtam, de mégis a szerelem erős dolog és mindig reméltem, hogy megint együtt tudunk lenni, majd miután megint összehozott minket az élet, titokban folytattuk. Most a pasi megkérte a kezét, ő meg belement, mert kell egy "normális" élet, velem úgysem tehet meg olyan dolgokat, amiket azzal a férfival. Annyira pocsékul érzem magam az egész miatt, hogy nem tudom leírni, szinte belebetegszem. Nekem 3 éve ő a legjobb és legfontosabb dolog az életemben, nagyon erős a kapcsolatunk. A pasast meg csak arra tartja, hogy a látszat meglegyen. Egyszerűen nem tudom ezt elfogadni, nagyon fáj. Rengetegszer átbeszéltük már és mindig tudatja velem, hogy szeretne velem élni, de ezt az ő életében nem teheti meg soha.
23/L
Gondolom a szóban forgó partner nem leszbikus, hanem biszexuális. Talán a skálán a lányokhoz húz inkább, de nem zárja ki a férfiakat sem.
Az többet nyomott nála a latban, hogy a társadalom előtt felvállalhatja a férfival folytatott kapcsolatot, hiába a kérdezővel erősebb az érzelmi kötelék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!