Mit tegyek, ha az anyukám nem akar elengedni bulizni a barátnőmmel meg a barátnőm két nővérével akik már mind nagykorúak, és tudja h nem innék (ami igaz is)?
Miféle buli, szórakozóhely, vagy házibuli? Szülők lesznek ott? Anyukád ismeri azokat, akikkel mennél? Helyileg hol lenne? Mikor mennél haza?
Kisit kevés így az infó!
Az tény hogy túl fiatal vagy. Nem kell hogy te igyál, ha olyan korbe kerulsz ahol ez elengedhetetlen, addig fognak nyaggatni vele míg le nem húzod a piát.
De ha már te ennyire érzed hogy érett vagy egy bulihoz (komolyabb a gondolkodásod, mint egy átlagos 14 évesnek) akkor igérgess anyukádnak. Mondjuk én mindigyazt mondom neki hogy nyugodtan hívjon hogy jól vagyok-e,akkor hív fel amikor csak akar, ha kell minden órában hazacsorgok, az alkohol szóba sem kerulhet, és végul: ha csalódna bennem tobbet soha nem megyek olyan helyre bulizni, ahol o nem látna szivesen. Sot az utóbbi kiruccanásomnál azt is mondtam hogy ha gondolja nyugodtan jojjon velem, de o fogja kellemetlenul érzeni magát annyit fiatal kozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!