Mit tegyek a barátnőmmel? Tönkre akar tenni egy házasságot!
19 éves a barátnőm. Az anyja főnökével jár. Az anyja munkatársa pedig a főnök felesége. Pár hete már tart a viszonyuk (raktárban szexelnek, míg az eladótérben a férfi felesége melózik).
A férfi szerelmet vallott neki, így eldöntötte hogy kitálal a feleségének. Azt hiszi, ha tönkreteszi a házasságukat, a férfi el fogja jegyezni.
Próbáltam lebeszélni, azt mondta hogy nagyon szerelmes ebbe a férfibe, neki ő az igazi (a férfi 36-38 éves, nem tudom pontosan, és 2 kislány édesapja).
És azt mondta addig nem nyugszik míg a férfi el nem válik a feleségétől!
Szerintem is maradj ki belőle. legalább a feleség megtudja mi folyik a háta mögött. Én legalábbis meg akarnám tudni.
A házasságuknak amúgy is vége. És a kis barátnőd legalább egyenes akar lenni, nem úgy mint a tetű agyament pasija. :)
Az anyukáját nem szeretném belekeverni. Ha megtudná, felmondana a munkahelyén és nagyon sz.rul állnak anyagilag.
Azt szeretném, hogy a barátnőm kilépjen ebből a dologból. Akkor is, ha ez a házasság romokban hever. Ne ő legyen az, aki miatt ez kitudódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!