Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kilátástalannak érzem az életem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kilátástalannak érzem az életem?

Figyelt kérdés
Mostanság valamiért mindennaposan úgy kelek,hogy rossz kedvel semmihez nincsen kedvem folyamatosan csak sírok.Távkapcsolatban élek a barátommal ami nagyon megvisel nem akarok vele szakítani hisz nagyon szeretem de néha annyira magányosnak érzem magam,hogy életkedvem nincsen.Nem régiben depressziós voltam úgy gondolom,hogy most is ez a betegség állhat a tüneteim hátterében.A párom nélkül is nehéz de valahogy próbálom arra hangolni magam,hogy jó lesz idővel velem lesz.Emellett a régi dolgaimat is elég nehezen tudom rendezni magamba.Hogy deríthetném magam jobb kedvre? Mert ezt az állandó rossz kedvet már nagyon rosszul viselem.
2017. okt. 30. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz szakítani de magányos vagy akkor keress olyat aki segít támogat és bármikor beszélhetsz vele amikor szomorú vagy
2017. okt. 30. 19:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Szoktam neki erről beszélni vigasztal is csak úgy érettem a magányosságom,hogy most egy ideig nem tudok vele neten beszélgetni és ezért érzem magányosnak magam ezt kihagytam valóban.(: És ezért érzem magányosnak mert bizonyos okok miatt nem tudok vele most beszélni és nincs mindig lehetőségem hozzá bújni.
2017. okt. 30. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóképpen érzek csak én azért mert nincs kit megölelnem meg hasonlók. Én elterelem a figyelmem zenével(ne depissel csak ront a helyzeten), sorozatokkal(valami vicces pls agymenők), játékokkal.
2017. okt. 30. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!