Mit tehetnék olyan kilatastalannak erzem az eletem?
Nagyon rossz anyuekkal a kapcsolatom.Anyuakam nagyon negativ velem kapcsolatba egy kedves szava nincs hozzam. Barmibe kezdek az eletbe az a valasz hogy minek vagy ugyse fog menni. Van egy hugom ő mindenbe tökéletes legszebb ő a legjobb mindenbe mindenkinel.
Nekem szeles a csipom tornazzak gàz vagyok stb. Rossz a memóriàm ( balesetem miatt)
Két hónapja közölték hogy nem lehet gyerekem, epilepsziàs is vagyok.
Apukàm külföldön új csalàd gyerek minden. Baràtaim nincsenek. Pàrkapcsolatom van, sajnos nem tudunk ossze koltozni mert nem jo korulmenyekkozt el a parom és a bejarast se lehetne megoldani. El akarok koltozni a szuleimtøl de sajnos nem tudok hova mert egyedul nem tudnek fenntartani egy albérletet. A paromnak sincs most munkaja.
vagy várod azt a bizonyos sült szárnyast hogy berepüljön a szácskádba, vagy fogod magad és teszel azért hogy ne legyél szarban.
az ilyen kérdések 90%-ban csak arról szólnak hogy leírd mennyire fos az életed, viszont 99%-ban nem lehet rá értelmes választ adni mivel maga a kérdés is csak egy önsajnálat a sok közül.
félre ne értsd nem bántani akarlak, csak nem tudom mit remélsz attól hogy idegen emberek ide leírnak fűt fát, attól nem fog változni semmi.
ha csak kibeszélni akarod magadból a szart akkor jó helyen jársz, de segítséget csak magadtól remélj, mivel ezt csak magad tudod megoldani.
Ja, osztán falun olyan sok a munkalehetőség!
Mehet a postára, a hivatalba meg a bölcsibe dadusnak vagy konyhásnéninek.
Párod csipkedje magát, szerezzen munkát, kezdjetek gyűjtögetni. Vagy menjetek ki külföldre.
Nekem nem volt támogatásom kérdező, és én mentem otthonról. Kemény volt, de utólag is megérte. A panasz helyett ülj le és gondold végig a lehetőségeket. Vagy írj ki célirányosan kérdést, hátha valakinek van egy jó ötlete.
Mindent meg lehet oldani. A barátodra meg ne építs, nem fog segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!