Kilátástalannak érzem az életem. Tanács? Többi lent.
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok.Ebben az évben minden tönkrement körülöttem,a barátaim átvertek,kihasznaltak.Családom nincsen,a fiú akit szerettem is csak szórakozott velem.Nem szeretem az osztalytarsaim,nem bízok már senkiben félek az emberektől,a csalódástól. Nem talalom a helyem az otthonomban sem.Ugyérzem h nem tudok és nem is akarok mar itt élni.Új életet szeretnék kezdeni messze innen, ahol nem ismernek és én se senkit,de ez igy 17 evesen lehetetlen. Érzett már valaki így,hogyan lehet ebből az érzésből "kimászni"?2017. szept. 17. 07:09
1/2 Olga néni válasza:
Ez vicc? Miért a humor kategóriában van? Nem nagyon tudtam kacarászni rajta, már elnézést.
2/2 Wadmalac válasza:
Kategória rossz.
Nem tudom, hogy ez felvidít vagy elkeserít, de lesz még jópár ilyen mélypontod az élet alatt.
Csak az első nehéz.
Az ilyen helyzetben is van jó dolog. Például, hogy bármerre kezdesz mászni, az út tutira felfelé visz. Csak az nem segít, ha leülsz egy helyben és sajnálod magad.
Öngyilkosság, alkohol stb. nem kiút.
Itt egy jó időpont, hogy sok dologban változtass, vesztenivaló nélkül.
Szóval, ha kicsit is akarsz tenni ellene, akkor ez már pont olyan alkalom, ami egy sokkal jobb életszakasz kezdete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!