Mihez is lehet kezdeni egy ilyen helyzetben? Kilátástalannak látom az életem, a helyzetem?
Nem gondolom igaznak ezt a történetet, de ha mégis az lenne, akkor menj el és kérj szociális segítséget. Gondolom szereted a gyerekeidet, de nem tudsz róluk gondoskodni. Ezért menj a gyámügyre, átmenetileg helyezd el a nagyobbat, majd a kicsit is miután megszületett, és kapd össze magad.
Ha talpra álltál, akkor vedd ki őket.
Off:Az ilyen történeteknél kérdezném a sok okos abortuszellenest, hogy ilyenkor mi a tanács? Persze szüld meg lesz valahogy. Tessék! Így!
Ez egy roppant nehéz téma,én is 19 vagyok.
Pénzhez csak munkával,tesco(?)
Ha akarsz beszélgetni s néha rendes 19évesnek érezni magad írj :)
Anya otthonba nincs senki aki tudna segíteni?
Vagy úgy időzíteni a dolgokat h pont beleférjen? Ha jól emlékszem anno 4-ig ott voltam...
Ha nem akarod meghozni a "nehéz" döntést,sajnos a kislánynak és a születendő kisgyerekednek is nagyon sokat kell nélkülözzön...
Nem mondtam hogy szörnyű lesz,de azt sem hogy kifogástalan.
Azonban mikor 2 gyerek jár suliba,2 kell mindenből.Mikor elkezdenek kamaszodni.Találni egy férfit aki úgy szereti őket mintha a sajátja lenne.Stb. Ott kezdődik a probléma...
Mondhatjuk hogy jó anya vagy,de általában kell egy apa is,mert van olyan amit egy anya nem tud megadni.S csak a gyerek sérül... belül.. s az elején nem fogja felfogni milyen sokat köszönhet neked...
Supermarket meló nem elég,elkell kezdj valami szakmát is!
Mennyire sokra tartanak egy érettségit,mégse ér sokat..
Levelezőn is bekell járni x napokat. Ha ajánlhatnék akkor az az ápoló lenne,nem nehéz,mindig találsz munkát.
Ha pedig kapcsolatba kezdesz,az nem azt jelenti hogy rátámaszkodsz,akkor is kell egy biztos pont ha nem jön össze.
Ötlet pedig nem kell,csak a terv.
Megcsinálod ezt az 1 évet,azután szakma,azzal állás később.
S ami a legfontosabb rohadt sok kitartás.
Ui: A kislány ugye nem a vérszerinti gyereked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!