Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mihez is lehet kezdeni egy...

Mihez is lehet kezdeni egy ilyen helyzetben? Kilátástalannak látom az életem, a helyzetem?

Figyelt kérdés
19 Éves vagyok és pár hónapja olyan vakvágányra futott az életem, hogy moat egyáltalán nem találom a helyes, jó, járható utat. Nincs pénzem, nincs semmi jobbra kilátásom. Van egy 5 éves kislányom, akit egyedül nevelek, emellé terhes vagyok... Az apja nem foglalkozik a dologgal, éli a világát. Jelentkeztem munkára, de eddig semmi visszajelzés ... Már arra adtam a fejem, hogy belementem, hogy egy ismerôs (!) azt mondta, kisegít, ha cserébe megkapja amit akar... aztán persze úgy adott bármit is, mint annak, aki olvassa amit írok. Már fogalmam sincs,.mihez kezdhetnék... Hogy lehetne pénzhez jutnom... :( Nem nagyon érdekel az, hogy valaki is le akar szólni... Én már teljesen kivagyok, rontani nem ront, javítani nem javít a helyzetemen egy rossz szó sem. :( Csak hátha valakinek van valami ötlete.
2014. szept. 16. 13:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A kérdésem lényege, hogy hogyan juthatnék pénzhez, amíg nem kapok.majd fizetést... tehát ötlet kell. Aztán aki velem él? De, ô az enyém, én hordtam ki, én szültem meg és azóta is velem van... és velem is marad, ha ki nem purcanok ebben a retek idôszakban
2014. szept. 16. 17:09
 12/20 anonim ***** válasza:

Bemész a hivatalba és megtudakolod milyen segélyekre vagy jogosult.Ha jól tudom van egyszeri gyors is..

Más lehetőség nincs ami jó ötletnek tűnik.

2014. szept. 16. 17:14
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszi. Itt ez olyan gyors lesz, hogy inkább megtanulok fotoszintetizálni
2014. szept. 16. 17:18
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem is rossz ötlet,növesztesz gyökeret,s ingyen van a kajád :D

Sajnos ami könnyű pénz az nem szabályos vagy nem veszélytelen,s könnyen többet buksz mint nyersz..

Kikell bírni ezt az 1 hónapot sajnos,vagy a családgondozód nem tud kölcsön adni egy minimális összeget?

2014. szept. 16. 17:23
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem adnak ezek kölcsön és nem lehet étel nélkül kibírni... Hogy bírnánk ki? én így is akkor eszek csak, amikor már muszáj...
2014. szept. 16. 18:00
 16/20 anonim ***** válasza:

Mennyire is lenne szükséged?S mikortól?

Üzenetbe,ha kérhetem

2014. szept. 16. 19:21
 17/20 anonim ***** válasza:

Merre laktok most?

Hátha tudnék segíteni egy kis élelemmel!

Amúgy 14 évesen szültél??

2014. szept. 20. 17:59
 18/20 A kérdező kommentje:
Pápán. És igen, 14 voltam. :) ... Az életem mint egy elfuserált kalandregény... De majd bízom benne, hogy csak jobb lesz.
2014. szept. 20. 18:48
 19/20 anonim válasza:
Még egyet csináltass magadnak aztán nagycsaládos leszel és lesz pénzed. :))))
2014. okt. 1. 13:54
 20/20 A kérdező kommentje:
Mégegyet???? Soha a büdös életben nem akarok ezután gyereket... Hogy hárommal legyek egyedül??? Így is idiótának érzem magam, akkor mivé lépnék elô? De ha már élnek (mert szerintem egy magzat is él), az a dolgom, hogy mellettük legyek.
2014. okt. 1. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!