Miért ilyen minden? Van aki még hasonló helyzetben van?
Figyelt kérdés
18/L vagyok, egyre magányosabb, kétszínű hazug emberek vesznek körül, mindenki akit kicsit is barátomnak hittem, kiderült h kihasznált, kétszínű. Nincs senki aki kicsit is őszinte lenne, nem tudom mit tehetnék... tudom most jön a válasz h foglaljam el magam valamivel, igen találhatok vmit de az sem megoldás ha valaki egyedül van, nincs körülötte 1 olyan barát vagy ismerős akivel ellehetne, úgy is csak magányos lennék. és sajnos ez ma már rengeteg mindenkivel így van, és még csodálkoznak miért olyan sok a drogfüggő ember és a hasonlók. azért mert ha nem talál az ember semmi örömöt az efféle segítséget választja. ismertem egy srácot ő is hasonló helyzetben volt, drogfüggő lett és nemrég öngyilkos lett... de megértem, mégis mit tehetne az ember ilyen helyzetbe? én is sokat gondolkodtam, talán nekem is az ilyesféle segítség kéne...2014. aug. 28. 13:30
1/11 anonim válasza:
Ne foglalkozz ilyen emberekkel?
2/11 anonim válasza:
Ha szeretnèd èn szívesen meghallgatlak barmiben. Körülöttem is próbáltak öngyilkosok lenni, így valamennyire átèrzem a helyzetet.
3/11 Imola Ágnes válasza:
Keress hobbit, ott találsz normális barátokat...
4/11 A kérdező kommentje:
na foglalkozzak velük, hát igen azt szeretném, de bárkit is megismerek, kiderül h ilyen ő is..
2014. aug. 28. 13:46
6/11 anonim válasza:
Mindig vannak kivételek hidd el. Én is voltam a helyzetedben és én is azt hittem, hogy nincsenek. De nem adtam fel és találtam rendes embereket. Az egyiket például gyakorin...
#1 voltam
7/11 A kérdező kommentje:
hát én eddig nem mondhatom el h találtam.. de most nem is nagyon látok esélyt hogy fogok.. de azért majd próbálkozok
2014. aug. 28. 14:15
8/11 Imola Ágnes válasza:
Figyelj, nem fogsz. Most mondom...és garantálom is, hogy egy ember sem fog melletted maradni ezzel a hozáálással. Valószínüleg minden barátodtól elvárod, hogy ápolja a lelkedet...ami normális lenne, ha ezt nem 24 órán át kellene tegyék. Szálj ki végre a pesszimista áldozat szerepből, tanulj meg boldog lenni, és akkor garantáltan más is boldogan marad melletted.
9/11 A kérdező kommentje:
nem várom el, sőt inkább soha nem szoktam a barátaimat terhelni a gondjaimmal..
2014. aug. 28. 14:29
10/11 anonim válasza:
Veled egykorú vagyok, én is így voltam sokáig, de túltettem magam rajta. Sablon szöveg, de tényleg csak rajtad múlik. Az emberek többsége gonosz, álszent, kétszínű, mert csak a saját érdekeiket nézik. Ez van, fogadd el. De nem mindenki ilyen. Nem szabad azt gondolni. Mégis hogyan lehetne egyből ítélkezni? Ha egy kicsit is nyitottabb leszel, nem járja át mindenedet a pesszimizmus, a végső lemondás, akkor igenis találhatsz normális személyeket. Azt nem mondom, hogy igaz barátokat is, az nekem sem jött össze. De vannak nagyon kedves ismerőseim. Az pedig megint csak butaság, hogy drogokhoz folyamodsz. Attól végképp nem lesz jobb. Meg kell tanulni alkalmazkodni. Nem olyanná kell válni, mint a többi ember, de nem is kell elszigetelni magad. Lehet, hogy évekbe telik, mire javul a helyzet, de ráérsz. Addig pedig egyedül kell megtalálnod az élet szép oldalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!