Miért ilyen minden? Van aki még hasonló helyzetben van?
Figyelt kérdés
18/L vagyok, egyre magányosabb, kétszínű hazug emberek vesznek körül, mindenki akit kicsit is barátomnak hittem, kiderült h kihasznált, kétszínű. Nincs senki aki kicsit is őszinte lenne, nem tudom mit tehetnék... tudom most jön a válasz h foglaljam el magam valamivel, igen találhatok vmit de az sem megoldás ha valaki egyedül van, nincs körülötte 1 olyan barát vagy ismerős akivel ellehetne, úgy is csak magányos lennék. és sajnos ez ma már rengeteg mindenkivel így van, és még csodálkoznak miért olyan sok a drogfüggő ember és a hasonlók. azért mert ha nem talál az ember semmi örömöt az efféle segítséget választja. ismertem egy srácot ő is hasonló helyzetben volt, drogfüggő lett és nemrég öngyilkos lett... de megértem, mégis mit tehetne az ember ilyen helyzetbe? én is sokat gondolkodtam, talán nekem is az ilyesféle segítség kéne...2014. aug. 28. 13:30
11/11 A kérdező kommentje:
próbáltam pozitívabban gondolkodni, de ha mindig csak rossz történik akkor egy idő után már nem lesz rá képes az ember..
2014. aug. 28. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!