Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (Többi lent)
17/F
Nem értem miért van az, hogy akivel akarom hogy összejöjjenek a dolgok azzal sosem jön össze, és akivel meg nem akarom azzal meg összejönne. Sajnos osztálytársakról van szó ami tudom nagyon nem jó, de egyik bejött és próbálkoztunk nem túl nagy sikerrel és kb. múlt évben folyamat ez ment.
És most is úgy érzem ez kezd lenni megint. Épp ezért hagyok mindent a francba, és nem küzdök mert már nagyon elegem van, és jobbnak látom ha nem erőltetem, de máshol meg nem találok ismerőseim közül senki olyat akivel érdemes lenne próbálkozni mert kb az összes egy kétszínű, személytelen, pletykás, értéktelen, k$rva.
Jó nyilván nem az összes lány ilyen, és nem akarok ezzel megsérteni normális lányokat, és tisztelet ezeknek a kivételeknek, akik nem ilyenek. De én még sajnos egy ilyen lánnyal se találkoztam, és ezért már nagyon ideges vagyok hetek óta, hogy miért ilyen emberek vesznek körbe. És, hogy miért nem találok senkit. De ezt most már ki kellett adjam magamból.
Pécsre járok gimibe egyébként.
És szoktam hétvégente eljárni iszogatni, meg a városba mászkálunk. De még sose csapódtunk hozzá olyan csapathoz ahol legalább 1 olyan lány is lett volna amelyikre ne lett volna igaz a fentiek leírása. És emiatt eléggé magányosnak és senkinek is érzem magam.
Sajnos egyre eltorzultabb világban élünk. Mindeki hazugságok mögé bújik s torz képeket mutatnak, köszönhető ez többek között a fb-nak s társainak!
Az emberi értékrendek nagyon megváltoztak s főleg a fiatalok körèben!! Egy rendes srácnak manapság nagyon nehéz rended csajt találni, akit nem a pénz,autó motivál, hanem az igazi belső érték!! Minden a kifele mutogatásról szól :( Te maradj meg olyan "rendes" amilyen vagy s hidd el, rengeteg időd van még megtalálni az igazit!!! Addig pedig élj s tanulj a tapasztalatokból !!!
Köszönöm hogy értelmes választ kaptam.
És örülök hogy van más is aki lát igazságot az észrevételeimben.
Remélem lassan már csak lesz vki normális is az életemben.
És a jövőben, továbbra is megpróbálok ilyen személysegű megmaradni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!