Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire szerethetetlen vagyok?
Figyelt kérdés
próbálkozok lányoknál, neten, élőben, mindenki elküld, még azt se tudom mondani hogy rossz külsőm van, átlag alkat vagyok, de senki nem kíváncsi rám, nem gáz szöveggel nyitok, ötletem sincs mi a baj velem, 1-2 lánnyal sikerült eljutnom 1 randira, utána vagy én nem akartam többet, mert olyan a személyisége ami engem taszít, vagy a másik fél nem keresett többet. Tanácstalan vagyok miért nem akar engem senki, bezzeg olyan párokat szoktam látni hogy a szememnek nem hiszek, én csak egy kis boldogságot szeretnék, ez nagy kérés?nov. 14. 00:09
1/15 anonim válasza:
Túlságosan ráfeszülsz, és ezt megérzik a lányok. Majd jönni fog magától, ha nem leszel ennyire rágörcsölve. Meg esetleg adj lejjebb az elvárásaidból, akkor több esélyed lesz.
2/15 A kérdező kommentje:
Annyi elvárásom van, Ne cigizzen, kábszerezzen, ne legyen falu ringyó, ennyi. De egy olyan embert se találtam akiben ez megvan, vagy ha megvan akkor már foglalt.
nov. 14. 00:52
3/15 anonim válasza:
Úgy értem, a külső elvárásból is. Ezek szinte alap dolgok, amiket leírtál.
4/15 A kérdező kommentje:
Igen, nekem ennyi az elvárásom, semmi, más. Ne legyen túlságosan elhizott, ennyi a max külső elvárásom, nyilván az igényesség mellett.
nov. 14. 07:46
5/15 anonim válasza:
Mit mondtál/írtál nekik? Lehetséges, hogy amit te nem gondolsz gáznak, az valójában mégis az.
6/15 anonim válasza:
Oka va annak hogy mindenki elnyom. El kéne gondolkodni ezen. Tedd fel magadnak a kérdést: Mondtam/csináltam valamit? Rossz benyomást tettem? Rohanok, és mindent azonnal akarol csinálni? Rémisztő vagyok?
Mert olyan nincs hogy mindenki szeret ezt tudd. De olyan sincs hogy mindenki utál pláne "ok nélkül". +ne görcsölj ennyire ettől csak rosszabb lesz. A netes ismerkedés az egy kalap szxar, járj el szórakozni, sportolni, a barátommal én is edzés kozben ismerkedtem meg
7/15 anonim válasza:
Ó istenem, tini vagy még, próbálkozz csak, majd összejön.
8/15 anonim válasza:
Fiúknak ilyen az ismerkedés,a lányok csak válogatnak,te meg tepersz.
10/15 anonim válasza:
Annyi vigasza lehet hogy 35-40+ éves korukra már a nőknek is kell teperni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!