Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire szerethetetlen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire szerethetetlen vagyok?

Figyelt kérdés
próbálkozok lányoknál, neten, élőben, mindenki elküld, még azt se tudom mondani hogy rossz külsőm van, átlag alkat vagyok, de senki nem kíváncsi rám, nem gáz szöveggel nyitok, ötletem sincs mi a baj velem, 1-2 lánnyal sikerült eljutnom 1 randira, utána vagy én nem akartam többet, mert olyan a személyisége ami engem taszít, vagy a másik fél nem keresett többet. Tanácstalan vagyok miért nem akar engem senki, bezzeg olyan párokat szoktam látni hogy a szememnek nem hiszek, én csak egy kis boldogságot szeretnék, ez nagy kérés?
nov. 14. 00:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én se kellek senkinek de még barátaim sincsenek de én szharok rá megvagyok egyedül
nov. 16. 16:13
 12/15 anonim ***** válasza:
55%
Azóta se írtad le, hogy mit írtál/mondtál nekik...
nov. 16. 20:07
 13/15 A kérdező kommentje:
Normálisan nyitottam mindig is, pl "Szia, szimpatikusnak tűnsz, szívesen megismernélek." Szerintem ez nem gáz szöveg.
nov. 18. 16:44
 14/15 anonim ***** válasza:

13 normalisnak normalis, csak ebben a kifordult vilagban ez mar tolakodo egy nö szemeben.

Probalj csak baratkotni vele elöször, megkerdezni hogy van milyen napja volt stb. Ha meg nem keresi a tarsasagod valoszinüleg a kinezeted nem jön be neki.

nov. 19. 16:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Igaz én fiú vagyok de

Ez a "szimpatikusnak tűnsz, szívesen megismernélek" kicsit olyan AI generált feeling. Vagy a fura srác.

De az is igaz! Ha ezt egy 10/10 es macsó férfi mondja, akkor 10/10 ez a szöveg is :D

Szóval nem tudom. Ha tetszel neki, akkor bármilyen szöveg be kellene válljon, ugyanis akkor tök mindegy mit mondasz.

Szerintem próbáld úgy hogy ne azt mondd h szívesen megismernélek, hanem egyszerűen érdeklődj iránta és találj ki vele valamit, bármi játék vagy egy program vele

De jó lenne neked egy pár lány barát, ők biztos tudnának segíteni :D

Vagy hé lányok, segítsetek ennek a fiúnak :D

nov. 20. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!