Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire szerethetetlen vagyok?
13 normalisnak normalis, csak ebben a kifordult vilagban ez mar tolakodo egy nö szemeben.
Probalj csak baratkotni vele elöször, megkerdezni hogy van milyen napja volt stb. Ha meg nem keresi a tarsasagod valoszinüleg a kinezeted nem jön be neki.
Igaz én fiú vagyok de
Ez a "szimpatikusnak tűnsz, szívesen megismernélek" kicsit olyan AI generált feeling. Vagy a fura srác.
De az is igaz! Ha ezt egy 10/10 es macsó férfi mondja, akkor 10/10 ez a szöveg is :D
Szóval nem tudom. Ha tetszel neki, akkor bármilyen szöveg be kellene válljon, ugyanis akkor tök mindegy mit mondasz.
Szerintem próbáld úgy hogy ne azt mondd h szívesen megismernélek, hanem egyszerűen érdeklődj iránta és találj ki vele valamit, bármi játék vagy egy program vele
De jó lenne neked egy pár lány barát, ők biztos tudnának segíteni :D
Vagy hé lányok, segítsetek ennek a fiúnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!