Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehetséges? Emiatt belém szerethetett volna?
Figyelt kérdés
Volt egy verseny a hétvégén, és elkísértem egy lányt. Mindig is kedvelt, én is őt, a barátja sosem kísérte el, de most épp a városomban tartották a versenyt, úgyhogy elmentem rá. Minden egyes szünetben bíztattam, megmondtam, hogy mennyire jó volt. Élete egyik legjobb eredményét érte el, és azt mondja, hogy erőt adtam neki, olyat hoztam ki belőle, amit senki nem tudott, belém szeretett.
Ez most lehet valós, vagy inkább csak hála? Vagy még rosszabb: bizsunak akar használni? Csak azért fura ez, mert akkor miért nem szakít a barátjával...
2022. nov. 16. 20:18
1/3 anonim válasza:
szerintem már ezelőtt is tetszettél neki, csak barátja van, és próbálta visszafogni
beszéljétek meg, vagy szakítson a barátjával, vagy engedjen el téged
2/3 anonim válasza:
Hm, attól, hogy azt mondta nem biztos, hogy többet szeretne, egyszerűen csak barátként kedvel és mivel a pasija nem kisergeti ide-oda veled tölti be a hiányt.
3/3 anonim válasza:
Az jelképes, hogy “beléd szeretett”, baráti érzelmet jelent, jólesett neki a figyelmességed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!